Decentral ventilation

Et decentralt ventilationsanlæg skal placeres tæt på en ydervæg. Herved undgås energitab fra transport af udeluften. Et decentralt ventilationsanlæg bør ikke have nogle lange kanaltilslutninger. Dette betyder, at der undgås et højt lufttryk, som normalt er skyld i støjgener og i et for højt energiforbrug

Leverandører af og viden om decentral ventilation:


Airmaster A/S

Industrivej 59
DK - 9600 Aars
Tlf. +45 98 62 48 22
E-mail: service@airmaster.dk

www.airmaster.dk

Kompetencer: indeklima, decentral ventilation, skoleventilation

Læs mere om Airmaster A/S


Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S

Lucernemarken 7-9
5260 Odense S
Tel. 70 26 83 26
Fax. 70 26 84 26
E-mail: info@anteco.dk

www.anteco.dk

Kompetencer: Affugtning, Affugtningsanlæg, Centralstøvsuger, Decentral ventilation, Energioptimering, HVAC, Industristøvsuger, Kalorifere, Loftventilatorer, Lufttæpper, Stålskorstene, Varmegenvinding, Varmekanoner, Varmesparere, Varmluftaggregater, Varmeventilatorer, Ventilationsanlæg

Læs mere om Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S


BG Termic Plus ApS

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf. +45 65 99 49 95
E-mail: info@termicplus.dk

www.termicplus.dk

Kompetencer: Totalløsninger indenfor Varme og Ventilation, Industrikedler, Biobrændselskedler, Fliskedler, Stokerfyr, Træpillefyr, Solvarmepaneler, Solvarmebeholdere, Solfangere, Akkumuleringstanke, BrændefyrJordvarmePillefyrSolvarmeVarmepumper, Jordvarmeanlæg, Luft til vand varmepumper, BoligventilationVentilationsanlægDecentral ventilationKomfortventilationVentilationskanaler, Centrale ventilationsanlæg, Ventilationsanlæg, Kanalsystemer, Lyddæmpere, Riste-ventilation, Rumventilation, Regulerende Spjæld, Udsugningskanaler, Udsugningssystemer, Ventilationsaggregater, Ventilationskanaler, Industriventilation, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Villaventilation, Ventilationsslanger, Flexrør-ventilation

Læs mere om BG Termic Plus ApS


BUCCMA ENERGY ApS

Hørsøvej 3A
8830 Tjele
Tlf.: 87 50 01 10
E-mail: info@buccmaenergy.com

www.buccmaenergy.com

Kompetencer: Ventilation, Kaloriferer, Lufttæpper, Solcelleanlæg, Brandspjæld, Decentral ventilation, Solenergi, Varmeflader, Ventilationsaggregater, Ventilationsanlæg, Ventilationskanaler

Læs mere om BUCCMA ENERGY ApS


Greenklima Aps

Ølsemagle Kirkevej 68
4623 Lille Skensved
Telf.: 81 73 01 99
E-mail: jk@greenklima.dk

www.greenklima.dk

Kompetencer: ventilations entreprenør, Ventilations ingeniør, ventilation, ventilationsanlæg, varmegenvinding, boligventilation, villaventilation, decentral ventilation, naturlig ventilation, køleunits, ventilationsaggregater, ventilations service, filterskift, proces ventilation, punktsug, skoleventilation, CTS anlæg, Nilan, Genvex, kølegenvinding, balanceret ventilation

Læs mere om Greenklima Aps


Decentral ventilation til boligen giver bedre indeklima og øget komfort


10.maj 2021


Alt nyere byggeri skal indeholde en ventilationsløsning for at sikre en bedre luftkvalitet for brugerne. Det gælder ikke kun for kontorbyggerier, men også for de private hjem. Det øgede fokus på bedre indeklima betyder også et øget fokus på ventilationsløsninger i forbindelse med renovering af ældre huse, der anvendes til privatbolig.

Derfor oplever markedet en øget efterspørgsel på ventilation til private og her er det decentrale anlæg en oplagt løsning.

Elegant boligventilation

Vores nyeste tilføjelse til kataloget er TriaAir BRHR decentrale ventilationsanlæg. Det er et elegant anlæg egnet til ventilation i kontorer og privatboliger med et rumfang på op til 700 m³.

Anlægget fås i 4 forskellige udformninger. Modellerne yder den samme kvalitetsventilation, men er udformet forskelligt i kabinettet, for at lette forskellige metoder til montering.

V-modellen fås i udgaver med luftkapacitet til 105/700 m³/h. Denne model har input/output placeret i begge sider og egner sig til montering på væg/loft eller på gulv ved hjælp af den medfølgende sokkel. Denne model kan du med fordel montere på loftet af huset og derved gemme rørføring og teknik af vejen.

H-modellen fås med luftkapacitet fra 105/700 m³/h, og har input/output placeret i toppen. Dette gør anlægget egnet til montering i et skab. På den måde kan du også gemme rørføring og teknik væk. Alternativt kan anlægget monteres på en væg og rørene ledes op i loftet.

S-modellen er udviklet til vandret montering i ophæng under loftet, og har derfor input/output placeret i enderne. Anlægget er lille og diskret og optager derved ikke meget plads eller opmærksomhed. Den fås med luftkapacitet fra 105/700 m³/h.

Ønsker slutkunden en endnu mindre model til et hus af standard størrelse, får S-modellen også i en S Slim version. Denne er ligeledes til montering i ophæng under loftet, men er endnu mindre i kabinettet. S Slim yder luftkapacitet fra 105/175 m³/h.

Høj ydeevne og nem styring

Både V-, H- og S-modellerne fås med forskellig ydeevne alt efter slutkundens behov. Derudover kan alle anlæggene leveres med enten manuelt display, digitalt display eller app-styring. På den måde kan anlægget imødekomme kundens præferencer for styring, alt efter om man er til den manuelle styring eller om man gerne vil have fuld kontrol med styringen via sin mobil eller tablet.

Alle anlæggene kendetegnes ved deres høje varmegenvinding og fugtstyring, samt automatisk afisning af varmeveksler. Derudover har de modstrømsveksler, filteralarm, boost til emhætte, samt automatisk bypass. Alt sammen er med til at give slutbruger den optimale komfort.

Vi rådgiver til dit projekt, ligesom vi gerne kører ud og demonstrerer vores decentrale anlæg med vores demobus. Her kan du opleve anlægget i funktion, samt få svar på eventuelle spørgsmål.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk. Du kan også læse mere om vores centrale og decentrale ventilationsløsninger på vores hjemmeside.