Fra Ingeniørens Indkøbsbog til Altomteknik.dk

Ingeniørens Indkøbsbog til Altomteknik.dk

Altomteknik.dk er opbygget på fundamentet af den tidligere så populære Ingeniørens Indkøbsbog udgivet af Teknisk Forlag i perioden 1962 til 2001 og fra 2001 til 2004 TDC Forlag.

Ingeniørens Indkøbsbog var et fuldstændig uundværligt værktøj for tekniske indkøbere og teknikere generelt. Ingeniørens Indkøbsbog var på mange områder forud for sin tid, da opbygningen var meget lig den vi kender fra nettet i dag.

Bogen var opbygget med hovedgrupper (eksempelvis Pumper) med tilhørende undergrupper (eksempelvis Membranpumper) – Således at man først søgte efter hovedproduktet, for derefter at søge mere specifikt – Præcist som mange bruger internettet i dag. Ingeniørens Indkøbsbog var opdelt i 2 bøger, hvor bind 1 indeholdte firmaer, varemærker, agenturer og serviceydelser, Bind 2 indeholdte produkter. Samme opbygning finder du på Altomteknik.dk!

Folkene bag Altomtekniik.dk, ACR Medie Rådgivning var ansvarlige for Ingeniørens Indkøbsbog i perioden 2000 – 2004. I dag tilhører navnet “Ingeniørens Indkøbsbog” ACR Medie Rådgivning, som patentretlig indehaver og det er med stolthed at vi viderefører den “gode gamle” bog på nettet, til glæde for vores tusindvis af brugere.

LÆS også: Masser af effektoptioner i strømforsyninger til DIN-skinnemontage
Fra Ingeniørens Indkøbsbog til Altomteknik.dk's Firmaprofil
Cookie-indstillinger