PLM Group bliver forhandler af HP 3D-printere i hele NordenForhandleraftalen styrker PLM Groups position som den mest alsidige og professionelle forhandler af Additive Manufacturing-løsninger og -support i Norden.

I årtier har HP været verdens førende leverandør af printere. Med de nye HP Multi Jet Fusion 3D-printere vil HP også komme til at sætte sit præg på 3D-printmarkedet. Printerne tilbyder høj emnekvalitet og udprinter emner med op til 10 gange hastigheden, og samtidig til en markant lavere emnepris, i forhold til sammenlignelige 3D-printløsninger på markedet. Printerne er baseret på en række patenterede HP teknologier.

”Vi er meget stolte over, at PLM Group er udpeget som nordisk forhandler af HPs 3D-printere. Vi er overbeviste om, at løsningerne er meget konkurrencedygtige med deres høje printhastighed og markante omkostningsbesparelser,” siger Jan Lundström, CEO, PLM Group:
”Aftalen med HP udvider vores portefølje af 3D-printere yderligere og styrker vores position som den førende nordiske og baltiske forhandler af best-in-class 3D-printløsninger og support,” tilføjer han.

I dag er PLM Group nordisk og baltisk forhandler af 3D-printere fra HP, 3D Systems, Markforged og XFAB. Under det seneste internationale 3D Printing Industry Award-show vandt alle disse leverandører prestigefyldte priser for de bedste og mest innovative 3D-printløsninger, som er tilgængelige på markedet i dag.

For mere information om PLM Groups tilbud inden for 3D-print og Additive Manufacturing, venligst besøg https://plmgroup.dk/3d-printere/

For specifikationer omkring hastighed og arbejdsområde for HP Jet Fusion 3D-printere venligst besøg  https://plmgroup.dk/produkter/3d-printers/production-3d-printere/hp-jet-fusion-3d-42003200/

LÆS også: Få SOLIDWORKS til særpris
PLM Group APS's Firmaprofil