SICK – Juster sensorer fra din mobiltelefon eller tablet uden at tage dem ud af produktion

Det gør vedligeholdelse meget lettere, særligt ved svært tilgængelige sensorer.

Sensorer som den nye WLG16 står direkte til rådighed for app’en via Bluetooth, hvorfra man kan justere sensorens parametre.

SOPASair viser dét sensoren ser i realtid, og giver et grafisk overblik over, hvornår udgangene sættes. For WLG16 kan man vælge, hvilket materiale man ønsker at taste på, f.eks. folier, flasker eller tre andre former for transparente niveauer. Denne funktion sikrer hurtig adgang til den optimale indstilling.

Sensoren stiller 2 signal-ben til rådighed. Det ene er altid en udgang, mens det andet kan indstilles til udgang 2, teach-in mv.

I den mere avancerede ende kan man for hvert signalben opstille en “vindue”-funktion med min/maks værdier. Funktionen anvendes til tælleopgaver i stil af “tæl til 4 emner og sæt derefter en udgang” eller til tidsmålingsopgaver f.eks. “hvis et aflangt emne vender rigtigt på transportbåndet skal sensoren se det i X-antal sekunder”. Hvis der er behov for det kan man tilføje logiske sammenhænge, AND/OR, mellem de to signalben.

Har man en applikation med flere sensorer kan man fra app’ens “Find Sensor” aktivere en lysdiode på den sensor man arbejder på, så man er sikker på, at det er den rigtige sensor man har fat i. Alt i alt gør SOPASair idriftsættelse og vedligeholdelse let og ubesværet.

DOWNLOAD APPEN SOPASair
Download app’en til IOS i App Store eller til Andriod på GooglePlay

LÆS også: SICK – Rustfrie fødevarefotoceller der holder
SICK A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger