Gravlund Industrigummi – Specialfremstillede gummiprofiler i europæisk topkvalitet

Vi producerer til alle industrielle brancher, såsom specialfremstillede profiler beregnet til togdrift, vindmøller, bygningsfacader, glaskonstruktioner og laboratorieudstyr. Som eksempel er brandhæmmende gummi i henhold til normen EN 45545 specielt efterspurgt som materiale til togdrift.

Gummiprofilerne produceres hos den hollandske gummiprofilproducent, TPP (Technische Profielen Produktie B.V). Vi er skandinavisk enedistributør for dette firma, da det ligger i tråd med vores politik om kun at have europæiske leverandører.

 Ved forespørgsler tilbyder vi:

  • Teknisk rådgivning og tegning
  • Fremstilling af udfaldsprøver til godkendelse
  • Produktion af både små og store mængder
  • Lave opstartsomkostninger
     

Profiler kan støbes sammen som en professionel løsning

Gravlund Industrigummi har udviklet værktøjer, som gør det muligt at vulkanisere færdige profiler sammen. Resultatet betyder en bedre kvalitet, da alternativet ofte vil være limning, som langt fra har den samme kvalitet og styrke.

Kontakt os gerne på tlf. 4466 9830 eller skriv til os på info@gravlund.dk og få en snak om mulighederne.

LÆS også: Gravlund – Dansk produktion af designemner i høj kvalitet
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil