B&R præsenterer komplet portefølje til batch-size-one-produktion

B&R’s portefølje gør det nemt at gennemføre effektiv produktion af høj kvalitet helt ned til batch-size, sikre sikkert samarbejde mellem menneske og maskine og få et klart overblik over maskinens ydeevne-data i skyen.

B&R’s første cloud-applikation gør det muligt for OEM’er at indsamle data fra deres maskiner på globalt plan døgnet rundt og se det på et praktisk dashboard. De kan bruge det til at foretage målrettede maskinopgraderinger, tilbyde service og åbne op for nye indtægtsmuligheder. Cloud-applikationen angiver, hvor vedligeholdelse er nødvendig og danner basis for skræddersyet vedligehold.

Integrated machine vision

Derudover vil B&R udstille verdens første machine vision-løsning, der kan integreres fuldstændigt i automatiseringslandskabet. B&R’s machine vision-løsning indeholder intelligente kameraer, billedbehandlingsalgoritmer og et innovativt udvalg af lysteknologi. Med disse produkter forsyner B&R et bredt spektrum af applikationer: fra enkle maskinsensorer til avancerede smarte kameraer. Ready-made softwarekomponenter er tilgængelige til at lave applikationer med minimal ny programmering.

Samarbejde mellem menneske og maskine

B&R er den første producent af intelligente track-systemer til at introducere human-track-samarbejde. Besøgende på B&R-standen vil kunne se, hvordan fem integrerede sikkerhedsfunktioner gør det muligt for mennesker at arbejde direkte sammen med tracket uden sikkerhedsbarrierer – og uden at forringe produktiviteten.

Se leverandører inden for automation her
Cookie-indstillinger