Gummipropper i alle gummityper og farverStandardpropper såvel som specialpropper – Gravlund Industrigummi producerer og leverer varen i alle ordrestørrelser

Virksomheden har et stort standardsortiment af støbeforme til propper, som hurtigt kan sættes i produktion, hvilket betyder korte leveringstider for vores kunder. Propperne leveres i mange forskellige farver og dimensioner, med og uden huller, alt efter hvilket formål proppen skal udfylde.

Hvis de ønskede mål ikke findes som standard, tilbyder vi specialproduktioner, hvor der fremstilles en form, som kunden køber og derefter ejer.

Alt produceres efter ordre i egen produktion i Ballerup ved København, og vi benytter udelukkende gummi fra europæiske gummileverandører, hvilket sikrer hurtige leveringstider og høj, ensartet kvalitet.

Gummityper

Da vi selv råder over produktionsfaciliteterne, kan vi tilbyde hurtig støbning af udfaldsprøver i forskellige gummityper og hårdheder. Vi støber bl.a. propper i fødevaregodkendt natur-, silikone- og EPDM-gummi, som typisk anvendes til hospitals-, laboratorie- og universitetsbrug. Propper i standardgummi produceres også.

Ring eller skriv til os, så kan vi rådgive dig om en god løsning. Yderligere information kan fås på telefon

4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk.

LÆS også: Gravlund Industrigummi – Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *