2K – din ekspert i kølekompressorer

SEMI-HERMETISK KOMPRESSOR

Med så meget ny teknologi, der er kommet på markedet siden århundredeskiftet, er det en af ​​de enkleste produkter, der fortsat er det mest populære valg.

Den semi-hermetiske kompressor arbejder på samme måde som motoren i din bil, og giver semi-hermetiske kompressorer mange fordele i køle- og klimasystemer, der gør det uovertruffen til dette formål.

Første gang fremstillet i slutningen af ​​1940’erne og med et design, der kun har ændret sig meget gennem de materialer, der bruges til at fremstille det med, har den semi-hermetiske kompressor etableret sig som en industristandard inden for køling og med god grund.

HVAD ER EN SEMI-HERMETISK KOMPRESSOR

Med en bred vifte af kompressorer, der nu findes i ingeniørverdenen, er en fælles måde at differentiere dem på, den måde de er designet på.

Ordet hermetisk er afledt af ordet eremit, hvilket betyder at være isoleret fra omverdenen og på samme måde hermetiske midler at være tæt forseglet. Hermetiske tætninger i tekniske termer henviser derfor til lufttæt tætning, der bruges til at opretholde et lukket system.

En hermetisk kompressor pr. Definition er, når hovedkompressoren og motoren begge er forseglet inde i det ydre hus, så de kan fungere i et isoleret miljø. Som sådan bruges dette udtryk til at kategorisere kompressorer i tre forskellige typer:

hermetisk
Halvhermetiske
Åben

Ønsker du mere viden og info om Kølekompressorer og semi-hermetiske kompressorer – KLIK HER

LÆS også: 2K – din ekspert i tørkølere / frikølere
2K Klima- og Køle Distributøren's Firmaprofil
Cookie-indstillinger