Rockwell Automation udgiver ​​PlantPAx 5.0

Rockwell Automation forbedrer produktiviteten, øger rentabiliteten og reducerer risici på tværs af driften med udgivelsen af ​​PlantPAx 5.0

Ny procesfunktionalitet, der er integreret i controllere, cybersikrede arkitekturer og forbedret systemtilgængelighed og arbejdsgange tilfører værdi og reducerer de samlede omkostninger i alle faser af et anlægs livscyklus i hybrid- og procesindustri

Rockwell Automation har netop lanceret PlantPAx® 5.0 distributed control system (DCS). Den nye DCS-version fra Rockwell Automation hjælper industrielle producenter med positivt at påvirke livscyklussen for deres driftsanlæg med bredt dækkende og skalérbare systemer, der kan drive digital transformation og fejlfri drift.

Nye systemfunktioner hjælper digitalt til at transformere driften ved at indføre procesfunktionaliteter integreret i controlleren. Det forbedrer tilgængeligheden af ​​aktiver, som kan drive compliance i regulerede industrier, samtidig med at det muliggør tilslutning af analyser på alle niveauer i virksomheden. Intuitive arbejdsgange og brug af ​​brancheførende cybersikkerhedsstandarder vil hjælpe teams med at designe, implementere og understøtte en DCS-infrastruktur, der reducerer time-to-market og hjælper produktionsenheder med at opnå fortjeneste hurtigere.

“Vi er glade for at kunne tilbyde PlantPAx DCS 5.0 til vores kunder,” sagde Jim Winter, Global Process Director, Rockwell Automation. ”De nye systemfunktioner er endnu et skridt på vejen til at hjælpe vores kunder med at sænke de samlede omkostninger til design og idriftsættelse. Funktionaliteten forbedrer den samlede indsats for at integrere processtyringslaget med resten af virksomheden. Ved at reducere driftsanlægs livscyklusomkostninger og sænke operationelle risici fortsætter vi med at finde innovative måder at bringe mere værdi til slutbrugerne. ”

Proces-slutbrugere ønsker et system, der leverer fordelene ved en moderne oplevelse uden de ulemper, der følger med et traditionelt DCS. Den nye 5.0-udgave fornyer det moderne DCS inden for følgende områder:

 • Reduceret kompleksitet
  • Denne udgave introducerer nye proceskontroller og udvider Logix-familien med banebrydende processorkraft og kapacitet til at reducere kompleksiteten af ​​PlantPAx-arkitekturer. Det reducerer de samlede ejeromkostninger gennem hele livscyklussen.
 • Projektkonsistens
  • Med integrerede procesinstruktioner indlejret i controller-firmwaren kan projektteams anvende tilgange til kontrolstrategier, der sikrer konsistens for individuelle projekter og for multi-site-implementeringer. Konsistens forenkler styring af livscyklus for aktive systemer i takt med at teams moderniserer deres automatiseringsinfrastruktur. Konsistens sænker de samlede ejeromkostninger – total cost of ownership (TCO).
 • Strømlinede arbejdsgange
  • PlantPAx 5.0 giver forbedrede design- og operationelle brugeroplevelser. Udviklingsteam vil opleve besparelser i konfigurationen af ​​instrumentering, alarmer og diagnostiske systemelementer. Operatører får udvidede muligheder for at se den underliggende kontrollogik på en sikker måde. Vedligeholdelsesteams får kontrolleret visningsadgang til fejlfinding.
 • TÜV-certificeret til cybersikkerhed
  • For at optimere ydeevne og minimere cybersikkerhedstrusler er PlantPAx 5.0-systemarkitekturer TÜV-certificeret til den internationale standard ISA-99 / IEC 62443-3-3, som giver vejledning til implementering af ​​et elektronisk sikret system.
 • Mulige analytics
  • Proces- og slutbrugere anerkender værdien af ​​analyser som en væsentlig strategi til at realisere fortjeneste i procesdriften. PlantPAx 5.0-udgivelsen har specialbyggede frameworks, der nemt forbinder live- og historiske data fra DCS til rapporterings- og analyseværktøjer.
  • Muliggør udvidede oplevelser såsom Augmented Reality, der ved hjælp af arbejdsgange tilpasset processtrategier, styrer driften af ​​anlægget.
  • Tillader skalérbare analyse-pakker, der udnytter prognose- og normsættende modeller til procesapplikationer som fx bløde sensorer, detektion af anomali eller modelberegnet kontrol.

I takt med at producenter fortsætter den digitale transformationsrejse, vil PlantPax 5.0 hjælpe dem med at frigøre værdi og reducere de samlede omkostninger i alle faser af virksomhedens og produktionsanlæggets livscyklus. For mere information om PlantPAx DCS 5.0, besøg rok.auto/plantpax.

LÆS også: EU-Kommissionen uddeler roser til PVC-industriens miljøarbejde på virtuelt årsmøde
Rockwell Automation udgiver ​​PlantPAx 5.0's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *