Få tilsendt en gratis hårdhedsindikator fra Gravlund

Gravlund Industrigummi tilbyder en hårdhedsindikator til kunderne som værktøj til at finde den rette hårdhed til det ønskede produkt

Når man skal designe et nyt gummiemne, er det ofte svært at forklare andre, hvilken hårdhed, man har i tankerne. Derfor har Gravlund Industrigummi støbt en hårdhedsindikator med 6 forskellige hårdheder fra 30 sh.A til 80 sh.A, som giver en idé om hårdhedsgraderne.

I udviklingsfasen af nye produktioner rådgiver vi om valg af gummitype, hårdhed og dets bestandighed i det miljø, det færdige produkt skal benyttes i. Gummi er kompromisernes materiale: Når en egenskab øges, mindskes en anden typisk. Desto mere specifikt vi kan anbefale en gummitype til opgaven, desto lavere bliver omkostningerne for kunden. Vi samarbejder udelukkende med europæiske blanderier, da det yder sikkerhed for ensartet, høj kvalitet. 

Kontakt os på telefon 4466 9830 eller send en email til info@gravlund.dk, hvis du vil have tilsendt en gratis hårdhedsindikator. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har en gummikomponent i støbeskeen eller arbejder med design af gummikomponenter.

Du kan få mere viden om de forskellige gummityper på www.gravlund.dk.

LÆS også: Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *