I-Wood – Stærkt forbedret akustik i kulturcenter Limfjord

Kulturcenter Limfjord i Skive, der er opført 2006-2007, søgte at forbedre akustikken og ikke mindst at skabe en mere grøn profil og rød tråd igennem kulturcenteret. Derfor er I-Wood Akustikpaneler nu monteret flere steder rundt omkring i centerets mange fællesområder. Det har ifølge kulturcenterets direktør Knud Bjerre givet en langt mere rolig og behagelig akustik:

”Jeg havde et ønske om at få noget mere natur og noget mere grønt ind i centeret. Vi har malet, vi har fået nye møbler – men det der sætter prikken over i’et er akustikpanelerne fra I-Wood. Dem har vi brugt som en rød tråd igennem hele centeret. Vi syntes det har givet et virkeligt flot løft, udover at akustikken selvfølgelig også er blevet bedre i vores opholdsområder. Så et stort cadeau til I-Wood for et godt og professionelt samarbejde.”

Unik og bæredygtig akustikbeklædning

Design og akustik er i dag vigtige parametre når hjemmet eller kontoret skal indrettes. Med deres unikke og bæredygtige akustikbeklædning giver I-Wood mulighed for at inddrage naturen som en del af indretningen. Her skaber man ikke bare et visuelt moderne miljø, men sikrer samtidig et mere behageligt indeklima.

Høj kvalitet og unikke fingersamlinger

Vigtige nøgleord for I-Wood er lønsomhed, kvalitet og bæredygtighed. Ideen bag I-Wood er at levere et produkt i en ensartet og altid høj kvalitet, som er nemmere at bearbejde og montere end andre lignende produkter på markedet. I-Wood forholder sig til hvordan det er for montøren at arbejde med deres produkter, hvilket har resulteret i store besparelser i monteringstiden. Desuden har I-Wood blandt andet udviklet deres unikke fingersamlinger, som samler panelerne og giver en langt mere ensartet finish og sammenhængende overflade.

Andre produkter:

Flexu Wall

En moderne og lydabsorberende skillevæg, der kan placeres frit i fx kontorlandskaber, hvor den både opdeler, afskærmer og udsmykker. Flexi Wall er et færdigt modul med en kerne af et lydabsorberende materiale, som reducerer efterklangen. Skillevæggen er beklædt med I-Wood listebeklædning på begge sider og afsluttes elegant af en kantliste i egefinér.

Flexi Frame

Et færdigt modul med en kerne af et lydabsorberende materiale, som reducerer efterklangen. Modulerne er beklædt med I-Wood listebeklædning og afsluttes af en kantliste med egefinér. Flexi Frame kan monteres på både loft og væg i eksempelvis kantiner, mødelokaler eller køkken-alrum.

Custom Solution

I-Wood leverer danskproducerede akustikpaneler er af højeste kvalitet. Via deres produktionssetup med blandt andet CNC maskiner har de mulighed for at tilpasse deres produkter til de enkelte projekter. Panelerne er fleksible og kan både rundes, skæres og bøjes efter individuelle mål og ønsker.

I-Wood ApS – Akustikløsninger's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger