HMS Networks bliver IEC 62443-4-1 certificeret til sikker livscyklus for udvikling af produkter

Fra oktober 2020 er HMS Networks blevet certificeret i henhold til IEC62443-4-1:2018 standarden. Certifikationsprocessen blev udført af TÜV Rheinland til godkendelse af en sikker livscyklus for udvikling af produkter til systemer til industriel automatisering og kontrol.

Sikkerhed gennem en certificeret udviklingsproces

I
EC62443-4-1 er en del af EC 62443-4:2018(E) standarden, der specificerer proceskravene til sikker udvikling af produkter, der bruges i systemer til industriel automatisering og kontrol. IEC62443-4-1 certificatet er endnu et skridt på vejen for HMS’ stræben efter cybersikkerhed. Certifikatet bekræfter, at HMS har en proces på plads til sikkert produkt design, teknologi til at håndtere eksponering af sårbarhed, samt evnen til transparent at kunne arbejde sammen med kunderne for at hjælpe dem til at styre deres sikkerheds risici.

Altid med tanke på sikkerhed
”Automatiseringsindustrien har brug for partnere, der kan stille teknologi og tjenesteydelser til rådighed, teknologi der beskytter brugerens mest værdifulde aktiver,” siger Timo Van´t Hoff, CPO hos HMS. ”Når virksomheder arbejder sammen med HMS kan de være sikre på, at vi altid tænker på sikkerhed – og at sikkerhed altid bliver tilgodeset i vort daglige arbejde”.

Den nye certificering blev uafhængigt udført af TÜV Rheinland, og IEC62443-4-1 certifikatet føjer sig til den stadigt voksende række af anerkendelser af HMS’ succes med at hjælpe kunderne til at styrke deres cybersikkerhed indenfor området med systemer til industriel automatisering og kontrol.


 

Find Leverandører til industriel kommunikation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *