Sådan finder du kyndig assistance til din Shopify webshop

Annonce – Går du med tanker om at få assistance til at tage din webshop til næste niveau? Så er du langt fra den eneste – det er helt naturligt at nå til et niveau, hvor man ikke længere selv hverken kan nå at tage sig af det hele selv, og samtidig har brug for ekstra sæt øjne til at komme med forslag til optimeringer.

Men det kan være svært at finde den helt rette samarbejdspartner, da der efterhånden findes mange forskellige Shopify bureauer. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken samarbejdspartner du får ombord, for det kan koste dyrt at vælge den forkerte. Da det er forholdsvis let at starte et bureau, er der mange bureauer, der ikke nødvendigvis har så godt styr på det, som man ellers skulle tro.

Derfor vil vi kigge lidt på, hvordan du finder det rigtige Shopify Bureau til at hjælpe dig videre og bistå med den nødvendige sparring til dit behov.

Hvad vil det sige at være Shopify Partner?

Shopify har flere forskellige former for partnerskaber – herunder Shopify Partners. Shopify Partners er noget man bliver tildelt for at hjælpe forskellige webshops over på Shopify. Man kan også blive Shopify Experts, som er en speciel certificering fra Shopify selv, som må siges at være en vigtig blåstempling for et Shopify Bureau.

På den måde er man som Shopify Bureau, blevet blåstemplet til at have hold i at være dygtige til at hjælpe webshopejere over på Shopify. Det er samtidig en vigtig hjælp for Shopify, der via deres Shopify Partners kan være sikre på, der bliver ydet god hjælp og support i mange forskellige lande verden over.

Hvilke fordele er der ved at vælge Shopify Partners?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge et Shopify Partners bureau. En af de slående fordele er selvfølgelig, at Shopify selv har været inde og verificere sine Shopify Partners. På den måde sikrer man sig mod at komme til at vælge et Shopify Bureau, der måske ikke lever op til det niveau, du som webshopejer har brug for.

I sidste ende kommer det nok også ned til, hvad behovet og ønskerne til sit Shopify Bureau er. Er man helt afstemt med, hvad der er man skal have lavet eller have hjælp til, er det vigtigt at finde et Shopify Bureau, der kan leve op til dine ønsker og vigtigst af alt levere. Her kan det være en fordel at kigge på de referencer, som Shopify Bureauet du overvejer, har.

Netop når man kigger på et Shopify bureau, siger referencerne noget om, hvordan det er at arbejde sammen med det pågældende bureau. På den måde kan du drage nytte af andres erfaringer og se om de har lavet nogle løsninger, der minder om det du er på udkig efter.

Alt i alt, betyder det at der er mange fordele i at vælge et Shopify Partners bureau. Kombinerer du din søgen efter et Shopify bureau med at bureauet er verificerede Shopify Partners og samtidig har gode referencer, der minder om den opgave du søger hjælp til – så er du på rette vej!

LÆS også: Rørisolering af varmerør
Sådan finder du kyndig assistance til din Shopify webshop's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *