Wieland Electric – Familien er vigtig!

Det gælder også for Wielands produkter, der ligeledes er opdelt i familier.

Et eksempel er RST-stikkene, der er en familie af runde IP69 tætte stik. Ja, RST-stikkene er en familie, der imødekommer forskellige behov både i størrelse og effekt, så der er et produkt til alle krav.

Med RST®-produktfamilien er det muligt at udføre stikbar installation i områder hvor der kræves høj tæthedsklasse. Op til IP69.

Yderligere er det muligt at anvende RST®-produktfamilien i mange applikationer da de er modstandsdygtige over for en lang række substanser. Se hele listen i vores katalog, som kan hentes nedenfor.

Produktfamilien består af RST Power – RST Classic – RST Mini – RST Micro. Med dette sortiment dækker vi fra signaler op til 50A.

Fælledes for alle familiemedlemmer er én ting, RST®-filosofien: et rundt stik med en høj IP-klassificering. RST-familien opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og beskytter den elektriske installation.

Se mere her

LÆS også: Wieland – podis CON – er et innovativt og fleksibelt fladkabelsystem der sparer dig tid ved installation af maskiner eller opsætning af billadestationer
Wieland Electric A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger