Velkommen til en ny ’gammel’ kollega 😊

Her i januar har vi budt velkommen til en ’gammel’ kending; Jens-Erik Jensen er tilbage på holdet hos Fyns kran Udstyr, hvor han skal fungere som Teamleder i vores afdeling i Esbjerg. Mange af jer kan sikkert huske Jens-Erik fra FKU, da han har fungeret som vores salgskonsulent i Vestjylland i næsten 5 år samt afviklet en masse kurser i sikker anhugning for vores mange kunder rundt om i landet, ligesom han er vært på mange af vores webinarer om løft m.m.

Nu er han tilbage hos FKU i rollen som Teamleder, og vi glæder os over samarbejdet og ser frem til, at han skal være med til fortsat at sikre det stærke hold af medarbejdere i vores afdeling i det vestjyske. Som Jens-Erik selv udtaler ”Det er fedt at være tilbage hos FKU’’ 🤓

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Undgå manuelle løft med en vakuumløfter
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *