SystemHouse får endnu en stor ordre med sit sikkerhedssystem Integra

Svenske SystemHouse Solutions, der arbejder på at få etableret sit integrerede sikkerhedssystem Integra på det danske marked, har fået en ny, stor ordre i Sverige, hvor Integra skal installeres i 2.000 dørmiljøer på to sygehuse.

Installationen på de to sygehuse i byerne Ljungby og Växjö udføres sammen med installationsvirksomheden Bravida og indebærer en komplet løsning til adgangskontrol, indbrudssikring, kameraovervågning med videre. Løsningen vil også blive brugt i flere forretningslokaler end blot på hospitalerne, oplyser SystemHouse.

– Vi er meget stolte af, at Region Kronoberg har valgt sikkerhedsplatformen Integra til sine hospitaler. Vi har en stor erfaring med lignende projekter med Integra-systemet fra både Sverige og Norge, siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions.

Arbejdet på de to hospitaler er påbegyndt og vil blive udført i etaper, hvoraf den første blev færdiggjort her i januar.

SystemHouse Solutions AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.