HIN – Online events med SEHO

I løbet af marts afholder SEHO 2 digitale events, hvor du kan høre mere om tekniske trends og udvikling, få praktisk know-how samt viden om, hvordan du optimerer produktionsprocesser.

Det første event er tirsdag d. 16. marts, hvor temaet er Water-Based Fluxes. Her kan du bl.a. kan møde SEHO og Stannol, der fortæller om fordele ved Water-Based Fluxes, og hvad der skal lægges vægt på ved ændring af processen.

Læs mere og Tilmeld dig her: Digital Events – SEHO

Tirsdag d. 30. marts kan du høre om Sustainability and Cost-Efficiency in Wave Soldering.

Elektronikproducenter står over for daglige udfordringer for at være konkurrencedygtige. En fleksibel produktionsproces på den ene side til at klare et stigende produktsortiment og en bæredygtig reduktion af produktionsomkostningerne på den anden side. Hør hvordan disse udfordringer kan understøttes med avancerede teknologier, der muliggør en fleksibel og omkostningseffektiv fremstillingsproces.

Læs mere og Tilmeld dig her: Digital Events – SEHO

LÆS også: HIN søger en Intern sælger
HIN A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *