Nordfab – Opdateringer til vores HiVac-produktsortiment

Vi har nu introduceret nye tilføjelser til vores HiVac-produktsortiment. Hovedopdateringen er introduktionen af ​​SS316L-dele, der har 3.1 materialecertificering. SS-EN 10204.

Vi har nu introduceret nye tilføjelser til vores HiVac-produktsortiment. Hovedopdateringen er introduktionen af ​​SS316L-dele, der har 3.1 materialecertificering. SS-EN 10204.

Dette er en europæisk standard, der viser sporbarhed for hvert produkt. Hele processen er dokumenteret fra produktion til færdigt produkt. Certificeringen angiver, at materialetest udføres pr. Batch. Certifikatet indeholder alle elementer og leveres gratis.

Prissætningen for SS316 skal tilbydes på job til job basis. Dette er på grund af dag til dag på omkostningerne til legeringer, der anvendes i SS316.

Det er også muligt at levere RA-certifikater og EL-poleringscertifikater, RA-certifikat, der viser overfladefinishen, og som typisk anvendes i medicinalindustrien. Der er et ekstra gebyr for et EL-poleringscertifikat.

Vi kan også mod et tillægsgebyr levere et FDA-certifikat, dette er til gummi- og siliciumdele, der kommer i kontakt med mad.

Alle dele fås i størrelser fra Ø 50-154mm og længder på 3 eller 6m, bøjningsgrene-reduktioner har samme dimensioner som vores standard galvaniserede Hi Vac-sortiment.

Derudover kan vi nu også tilbyde materialetykkelser i vores sortiment af blødt stål på 1,2 – 2 mm.

 Leveringstid for dette interval er 10-14 dage.

 Nordfab er ISO 9001 og ISO 140001 certificeret

 Se flere detaljer her www.nordfab.com

LÆS også: Nordfab – Vil du reducere din installationstid med op til 45 %?
Nordfab Europe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger