Universal Robots – Webinar – Cobots forvandler mad- og drikkevareindustrien

Ændrede forbrugermønstre, voksende verdensbefolkning og stigende produktivitets-, kvalitets- og sporbarhedskrav. Globale tendenser øger fødevarebranchens behov for mere effektive og omstillingsparate produktionsprocesser – uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet.

Uanset om I er en større eller mindre fødevarevirksomhed: Er jeres produktion tilstrækkelig fleksibel og gearet til at håndtere ny udfordringer? Ønsker I en mere stabil og omstillingsparat produktion, hvor investeringen ofte er tjent hjem på under 12 måneder? Hør hvordan to danske fødevarevirksomheder – Dancake og mikrobryggeriet Dansk Mjød – begge har draget fordel af kompakte, sikre og brugervenlige cobots.

På webinaret giver vi dig konkret viden om, hvordan cobots i alle trin – fra tom til fyldt emballage – effektivt sikrer stabilt flow og dansk fødevareproduktion i den absolutte verdensklasse.

Hvornår: 23.marts 2021, kl.15:00

 TILMELD DIG HER 
LÆS også: Universal Robots tilbage på vækstsporet i fjerde kvartal
Universal Robots A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *