Fyns Kran Udstyr A/S


Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring, Lufttalje, Faldblok, Dynamometer, Løftepuder

Fyns Kran Udstyr A/S leverer kvalitetsløftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren efter den målsætning, at vi ønsker at indfri vore kunders totale behov herfor.

Vi har fokus på kunden og følger derfor udviklingen på markedet tæt. Dette betyder bl.a., at vi konstant er opdaterede vedr. lovgivning indenfor området og at vore kompetente medarbejdere er i stand til at vejlede vore kunder. Vi har som virksomhed i denne branche et ansvar for at rådgive vore kunder om sikkerhed, hvorfor vi foruden generel rådgivning også tilbyder kurser.

Foruden ovennævnte produktgrupper og ydelser tilbyder vi test af løftegrej og kraner, hvilket bevirker, at vi er i stand til at levere en komplet pakke til kunden, som derved kan bruge tiden effektivt på at optimere dennes kernekompetence.

Vi vil forsat vil være blandt de førende seriøse og konkurrencedygtige udbydere på markedet, hvorfor vi har fokus på kontinuerlig optimering samt fornyelse af virksomheden.

Cookie-indstillinger