Systemair – Luft betyder liv. Og bedre luft betyder et bedre liv

Et godt indeklima er en vigtig ingrediens, der får dig til at fokusere på arbejde, slappe af i dit hjem og nyde de mindeværdige skoleår.

Derfor tilstræber vi os hos Systemair konstant  på at udvikle nye løsninger og  produkter, der tilbyder  god og frisk luft på en omkostningseffektiv og bæredygtig måde.

Den nye generation af Topvex, er vores seneste resultat af Systemairs ambition om den komplette løsning, som er enkel at sammensætte til behovet, enkel at installere og med kort leveringstid.

I Systemair vil vi have dig til at kunne fokusere på det, der er vigtigt for dig, at kunne slappe af og nyde livet.

Den Nye Generation af Topvex med modstrømsvekslere

Ved udviklingen har der været fokus på, at det skulle blive lettere, både at vælge og installallere samt at styre. Designværktøjet hjælper dig med at vælge det optimale aggregat til dit behov. De standardiserede komponenter er lagerførte, så bestilte aggregater kan tilpasses og leveres hurtigt til nem installation. Systemair Access styresystemet er nemt at tilslutte og nemt at programmere via betjenings- panelet, som kan styre et antal af Topvex aggregater. Ligeledes kan betjeningspanelet også fjernstyres via Systemair Cloud service.

Dette er noget af det, der gør Topvex optimal til luftskiftet i bygningen, men også til at gøre indeklimaet optimalt til arbejde og velvære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *