B&R – Machine vision projekter – ganske enkelt

Det nye Smart Camera understøtter omstilling ved fuld produktionshastighed

B&R’s integrerede machine vision portefølje inkluderer nu et Smart Camera, der kombinerer flere machine vision funktioner i realtid. Det gør det nemt at implementere sekvenser af processtyrede funktioner, som det ellers ville være dyrt og tidskrævende at opnå med konventionelle smarte kameraer.

På en maskine, der f.eks. producerer flere produktvarianter på samme tid, skal Smart Camera’et kun tage ét billede for at bestemme, hvilken variant det er, og kontrollere etiketten. Én funktion giver den nødvendige feedback til den følgende funktion downstream. Da kontrol-procesvariablerne er integreret i processerne, kan beslutninger træffes i realtid. Sekvenser af billedbehandlingsfunktioner kan udvides næsten endeløst.

Løs komplekse opgaver på få minutter

Udvikleren forbinder simpelthen de enkelte billedbehandlingsfunktioner i en visuel editor. Der er ikke behov for tidskrævende programmering. Takket være komplet integration i B&R-systemet tager det kun få minutter at opsætte og synkronisere selv komplekse opgaver, som at plukke produkter fra et transportsystem i bevægelse og sortere dem i kasser.

Mange forskellige linser

B&R’s Smart Camera og Smart Sensor har de samme hardwareoptioner. Forskellige integrerede linser og kabinet-varianter med standard C-mount er tilgængelige. Det er også muligt at få typer der har integreret belysning, FPGA billede-preprocessing og billedsensorer fra 1,3 til 5,3 megapixel.

Se Leverandører af Visionsystemer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger