CE‐Mærkning for ledere – nyt kursus på markedet – 6. maj 2021

Vi fylder i lederens værktøjskasse, så lederen bliver bedre til at håndtere projektledere, CE-projekter og den tilhørende CE-Mærkningsproces.

Lederen får indblik i lovgivningen og hvilke risici man løber, hvis man ikke gennemfører en risikovurdering – hvis man ikke har en CE-Mærkning. Hvad siger forsikringen?

Der bydes på forskellige fremgangsmåder til at planlægge og gennemføre en CE-Mærkning. Herunder opfølgning på projektledere, indkøb og service/vedligehold. Specielt risikovurderingen gives der flere bud på.

Afslutningsvis gennemgås (og udleveres) retningslinjer og skabeloner til nogle af de gennemgåede områder, så det bliver nemmere at gennemføre prioriterede tiltag, når man kommer hjem i egen organisation. Kursusmateriale udleveres også.

En eftermiddag med tryk på. 2 undervisere: En med lederrollen og en med specialistrollen. Kl. 13:00 – 17:00 med forplejning undervejs.

Afholdes på:

Trinity Hotel & Kongrescenter
Gammel Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

Pris I alt DKK 2.995 ekskl. momsTilmeld her

LÆS også: DIS – Nyt samarbejde mellem DIS og Bowitek skal vise dansk industri, hvordan man gennemfører strømlinet CE-mærkning med Safexpert™, så der spares både tid og penge. Samtidig øges sikkerheden.
Bowitek's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *