LAPP Danmark – SKINTOP® FIBER – Unik forskruning til fiberkabel

Fiberoptisk kabel anvendes i stadig større udstrækning. Udbygning af bredbåndsnettet, FTTx-applikationer og Industri 4.0-applikationer kan nu drage nytte af fordelene ved LAPPs nye innovative forskruning til fiberkabel.

SKINTOP® FIBER er en ny metrisk forskruning i polyamid, som er specielt beregnet til fiberkabel. Den gør det muligt at have høj trækaflastning, god fiksering og tætning uden at forringe transmissionens ydeevne. Takket være tætningsindsatsens unikke design i elastisk UV- og ozonresistent EPDM-gummi, bliver tætningen jævn og blød, hvorved de følsomme fiberoptiske kabler bliver påvirket minimalt.

Plads til flere kabler i forskellige tykkelser

De slidsede huller gør, at du uden problemer kan anvende fiberkabel med formonterede stik, hvilket gør installationen væsentligt lettere. Har du brug for at indføre kabler med forskellige diametre? Ingen problem!  SKINTOP® FIBER har plads til 12 kabler med 0-3 mm klemmeområde, så forskellige diametre kan anvendes i samme forskruning.

Speciel indføringsanordning til enkel montering

Besværlig installation af fiberkabel i kapslinger og skaber er nu en saga blot. Forskruningen er udstyret med en speciel indføringsanordning til enkel montering og afmontering, hvilket sparer tid i forbindelse med installation og gør det lettere at montere ved trang plads.

SKINTOP® FIBER klarer et temperaturområde på -20°C til +100°C, og med SKINTOP® DIX-DV tætningsindsats i de huller, der ikke bliver brugt, opnår du beskyttelsesklasse IP66.

LÆS også: LAPP Danmark – Færdige slangekits til cobots
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *