GN Belysning – Større tæthed og mindre koordinering med DIOSPOT TIGHT

DIOSPOT TIGHT er en ny danskudviklet spot, der gør det lettere at bestå Blowerdoor-testen, og som samtidig reducerer behovet for tværfaglig koordinering. DIOSPOT TIGHT er vores nye downlight, som kan bruges direkte i isoleringen i alle typer loft.

I konstruktioner, hvor damspærren er placeret mellem forskalling og loft, trykkes spotten ganske enkelt på plads, og spændes til. Dens patenterede læbe folder sig herefter ud på oversiden af dampspærren, og sikrer en lufttæt overgang. Arbejdsgangen er altså super enkel og minimerer risikoen for fejl.

LÆS også: GN Belysning – DIOLUM Cibus industriarmatur
GN belysning A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *