Moldow – Montage filteranlæg til træindustrien

Filter som del af komplet spånsugningsanlæg

Dette 15 m lange filter nyder nu det gode vejr i Danmark udenfor vores lager. De fleste af vores filteranlæg afsendes usamlede, da de transporteres til kunder overalt i verdenen. Men da dette filter er til en kunde i Danmark, er det blevet samlet i to dele på vores fabrik og vil blive transporteret sådan til site.

Når installationen er færdig, vil det komplette spånsugningsanlæg inkludere rotorsluser, varmeveksler, cyklon, fire ventilatorer, rørføring og kontrolsystem.

Driftssikker udsugning

Filteret er et MHL S – det vil sige at det er udstyret med snegl til materialetransport inde i filteret og automatisk rensning af filterposerne. Sneglen i bunden af filteret er en speciel snegl, da materialet er meget slidende, og det er også en af grundene til, at det meget driftssikre, effektive MHL-filter er valgt til dette projekt.

LÆS også: Moldow – Fyringstunnel og ventilatorer til luftopvarmning
Moldow A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.