TAWI – Ordreplukning med Easy Reach

En ny måde at plukke på dit varelager

Hvordan kan man gøre ordreplukningen tidseffektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten eller medarbejderens sundhed og sikkerhed? Effektiv lagerlogistik er nøglen til vellykket pakning af ordre. Få viden om, hvordan man plukker ordre på en tids- og omkostningseffektiv måde, der sikrer, at medarbejderne ikke overbelastes.

Produktiv lagerlogistik

Selvom andre arbejdsopgaver på et lager kan automatiseres, er ordreplukning stort set altid manuelt arbejde. Du vil sandsynligvis opdage, at mindst 50 % af lønomkostningerne på dit lager er relateret til ordreplukning. Det giver et stort potentiale for omkostningsbesparelser. Løfteudstyret gør det muligt for én person at plukke ordre hurtigt og effektivt.

Easy Reach er et unikt værktøj, som gør det muligt at løfte varer fra en pallereol uden fysisk anstrengelse. Løfteudstyret gør, at operatøren ikke er nødsaget til at løfte i en ubehagelig arbejdsstilling, på den måde undgår man problemer i bevægeapparatet og dermed skabes et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø, hvor alle kan udføre løft.

Gør dine ordreplukkere ordrepakningen langsommere? En investering i redskaber til plukning af ordrer vil være med til at fremskynde processen – så du får tilfredse kunder, gladere lagermedarbejdere samt et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø.

Løsninger til vellykket pakning af ordrer på lagre

TAWI Mobile Order Picker er en mobil vakuumløfteenhed, som er kompatibel med enhver gaffeltruck eller stabler. Den mobile ordreplukker gør det muligt at bevæge sig hurtigt fra pallereol til pallereol og placere varer på en palle med minimal fysisk anstrengelse. Ved at bruge vores mobile ordreplukker med Easy Reach-værktøjet kan operatøren nemt nå ind i pallereolerne og plukke varer bagerst på pallen uden at bruge sine egne muskler. Ordreplukkeren kan nemt justeres i højden, så den passer til pallereolernes højde. Løftetårnet hæves eller sænkes med et tryk på en knap, så løfteren kan nå ind i reolerne.

Denne mobile vakuumløfter gør det muligt for én person at udføre de opgaver, som typisk har krævet to personer. Nu kan alle løfte tungt gods og placere det på en palle på en sikker og ergonomisk måde. Man behøver ikke at være stor og stærk. Og når en enkelt person kan udføre løftene på egen hånd, er det nemt at holde sikker afstand.

Sikker og ergonomisk ordreplukning

Easy Reach er et unikt værktøj, der gør det muligt at løfte ting i en pallereol eller et andet sted, hvor pladsen er trang uden fysisk anstrengelse. Easy Reach Tool gør, at operatøren ikke er nødt til at løfte i en ubehagelig kropsstilling, hvilket effektivt forhindrer arbejdsskader og skaber et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø, hvor alle kan udføre løft.

Ved at bruge Easy Reach Tool kan du let opbevare dine varer i pallereoler og samtidig udnytte hele hylden. Du behøver ikke at opbevare store eller klodsede varer uden for reolerne for at kunne nå dem. Værktøjet kan føres helt ind i pallereolen, hvor den nemt løfter på varerne ved hjælp af vakuumteknologi.

Varerne kan drejes 360°, før de placeres på en palle, således at det er nemt at udnytte pladsen effektivt. Værktøjet kan udstyres med forskellige sugekopper alt efter lastens størrelse og form. Kasser, sække, tønder eller komponenter – uanset hvad du skal løfte, har værktøjet den nødvendige løftekraft. Takket være Easy Reach Tool’s vægtfordeling kan operatøren stå i midtergangen, mens han løfter en kasse fra den inderste side af en palle i reolen. Det er ikke nødvendigt at bukke sig for at nå ind i reolen. Ikke flere løft i foroverbøjet stilling. Ingen risiko for, at medarbejderen udsættes for arbejdsskader eller unødig belastning.

Få mere viden lige her

TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger