Oplev LINAK® på en ny måde

Et virtuelt showroom er et must i den digitale kunderejse. Udforsk elektriske løftesøjler og aktuatorsystemer fra LINAK  i virtuelle omgivelser – næsten som i virkeligheden. Løsninger til komfortmøbler og andre boligapplikationer samt utallige varianter af elektriske højdejusterbare kontorborde vises – alle udstyret med LINAK teknologi.

Se, hvordan LINAK kan integrere bevægelsesløsninger i din applikation. Hvordan det øger komforten eller forbedrer brugerens arbejdsmiljø.

Husk at se det brede produktsortiment, som LINAK tilbyder, i produktshowroomet. En enestående mulighed for at få mere inspiration.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have en rundvisning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også benytte interaktionsværktøjerne: Ved at bruge kalenderikonet kan du booke en aftale med en lokal salgsrepræsentant eller bruge globusikonet til at udfylde en kontaktformular.

Besøg det virtuelle showroom

LÆS også: LINAK – Ny batteriløsning til lænestol øger fleksibiliteten
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *