Hos Resino Trykfarver A/S kan de ikke undvære deres løfteudstyr fra TAWI

Hos TAWI samler vi på glade kunder og for os er det vigtigt, at når vi tilbyder en løsning er denne tænkt igennem og relevant for kunden. Det sker nogle få gange at vores udstyr ikke er den rette løsning for kunden og her er vi ærlige fra start. Hos os er det meget vigtigt, at det udstyr som installeres ude hos kunderne, også er noget medarbejderne både kan og vil bruge i deres dagligdag. Hos én af vores gode kunder Resino Trykfarver A/S har vi spurgt ind til, hvordan de oplever at have udstyret installeret hos dem. Hos Resino Trykfarver A/S løfter de primært på tønder med maling.

“TAWI har været rigtig gode til at se vores behov – især med den specialløsning, som vi har fået lavet. Vi havde brug for en løsning, hvor der både skulle tages højde for bygningens skævheder, højde og indretning og vi har fået en løsning som virker.

Søren (Salgsrep. fra TAWI) var god til at komme med input til en løsning, som var tilpasset vores behov.

Det er tydeligt at se og høre på vores medarbejdere, at de ikke bliver så trætte ved de tunge løft, selvom løftet måske tager en smule længere tid, foretrækker de at benytte løfteudstyret.

Vi har allerede planlagt at investere i mere løfteudstyr, som skal fordeles ud i produktion og lager, da vi kan se, hvordan det både kan optimere og hjælpe vores medarbejderne i deres arbejdsgange”.

Maintenance manager, Patrick Christensen, RESINO
LÆS også: Nye omgivelser – samme gode service
TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.