Formstøbte membraner og bælge efter specialmål

Gravlund Industrigummi producerer specialtilpassede membraner og bælge i egne, danske produktionsfaciliteter

En membran skal typisk være stærk, kunne modstå tryk og have en bevægelig struktur, så den effektivt kan adskille to forskellige miljøer. Designet afgør om funktionaliteten bliver optimal, så membranen kan opfylde de ønskede krav til slidstyrke og bevægelighed.

Vi rådgiver om den optimale udformning og det materiale, der er mest velegnet til det miljø, membranen skal indgå i. Membranerne kan leveres med indstøbt lærred, gevindindsatser og lignende. Er der specielle krav til certifikater, tilbyder vi en gummikompound, der lever op til den ønskede dokumentation. Alle gummikompounds stammer udelukkende fra europæiske gummiblanderier for at sikre høj, ensartet kvalitet.

Egne produktionsfaciliteter gør os til en meget fleksibel leverandør, både i udviklingsfasen og i produktionsfasen, hvor vi som standard tilbyder en leveringstid på 2-3 uger. Alle ordrestørrelser imødekommes.

Er du interesseret i at høre mere om vores produktion af membraner og bælge, eller har du et andet projekt, du ønsker rådgivning om, hører vi gerne fra dig på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk.

LÆS også: Prototypeudvikling af emner i teknisk gummi
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.