7 Fordele ved at bruge en løftevogn til håndtering af tunge materialer

Arbejdsvogne findes i mange former og størrelser og kan tilpasses til at transportere stort set alt. I produktions- og lagerfaciliteter er den mobile batteridrevne løftevogn en særlig anvendelig variant.

Ved at bruge en løftevogn til at løfte tunge ting og ubesværet transportere dem, elimineres mange af de mest farlige elementer forbundet med manuel håndtering.

Her er et kort overblik over nogle af fordelene ved løftevogne i de mest almindelige anvendelsesområder.

1. Reducerer træthed og forbedrer ergonomien

Manuel håndtering er ikke kun udmattende og reducerer kortsigtet produktivitet; det er også en almindelig årsag til alvorlige skader på grund af dårlig ergonomi. Med omkring 28 hændelser pr. 10.000 fuldtidsansatte om året og 12 tabte dage i gennemsnit skiller overanstrengelse og kropslig reaktion sig ud som hovedårsagen til tabte arbejdsdage i USA. En elektrisk løftevogn fjerner effektivt de krævende elementer ved løft fra ligningen, hvilket muliggør et mere ergonomisk arbejdsmiljø og til gengæld forbedret medarbejdernes sundhed og produktivitet.

2. Velegnet til mange typer belastninger

Ved at supplere din elektriske løftevogn med det rigtige værktøj, kan den tilpasses til ergonomisk løft af kasser, tromler, ruller, kasser og mange andre almindelige læs. TAWIs løftevogne er også i stand til at rotere, dreje og vippe gods for øget fleksibilitet ved transport og løft af tunge ting, der vejer op til 550 lbs.

3. Reducer risikoen for ulykker

Ligesom forbedret ergonomi vil føre til positive langsigtede helbredseffekter, mindskes risikoen for akutte skader som følge af ulykker også ved at bruge trolleyløfteudstyr. Brugen af ​​specialiserede og sikre værktøjer til sikkert at løfte og transportere varer er en af ​​de mest effektive måder at forbedre en virksomheds “dage uden ulykker”-score på.

4. Beskytter transporteret gods

Manuel håndtering medfører ofte skader på godset, der løftes og transporteres, hvilket er både besværligt og dyrt. En løftevogn vil sikkert løfte og holde tunge og besværlige materialer og dermed undgå procedurer, der ellers risikerer at beskadige materialer.

5. Forbedret produktivitet

Fra arbejdsgiverens synspunkt plejer løftevogne at være fremragende investeringer. Alene eller i kombination med andet udstyr vil de reducere cyklustider og øge produktiviteten i næsten ethvert lager- eller produktionsmiljø.

6. Hygiejniske fordele

Løftevogne kan også tilpasses til sikker materialehåndtering i faciliteter med strenge sanitære krav, såsom i fødevare-, kemiske eller farmaceutiske industrier. TAWIs vogne i rustfrit stål er bygget til at være nemme at ren og kan endda vaskes ned med højtryk.

7. Fremragende manøvredygtighed og fleksibilitet

Sammenlignet med gaffeltrucks i fuld størrelse gør det kompakte og lette design en løftevogn perfekt til materialehåndtering i områder, hvor pladsen er begrænset, og materialer kan være svære at nå. Derudover fylder en løftevogn meget lidt, når den ikke er i brug.

Oversigt

Mobile løftevogne er ideelle til at forbedre ergonomien og effektiviteten i situationer, hvor fleksibilitet er afgørende. Den modulære konstruktion gør TAWIs løftevogne særligt fleksible, da de kan monteres med et bredt udvalg af værktøjer, der gør det muligt for operatøren at løfte, sænke, dreje, vippe, rotere og flytte gods med en lille eller ingen indsats. Deres lette betjening betyder, at alle kan bruge dem, hvilket også muliggør fleksibilitet i arbejdsstyrken.

LÆS også: TAWI – Faciliteter til forebyggelse af arbejdsrelaterede skader under materialehåndtering
TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger