Ny webinarserie fra LAPP – tilmeld dig i dag!

Informativt, interaktivt og live – nyt webinar hver måned

Bliv orienteret og få viden om, hvad der er vigtigt både i dag og i morgen. Vær med når vi dykker ned i en række spændende emner, der former både nutiden og fremtiden.

Vi er glade for at kunne præsentere vores helt nye webinarserie FOCUS NOW – webinarer med fokus på det vigtigste lige nu. Hver måned præsenterer vi nye produkter, trends og innovative emner i en informativ, spændende og interaktiv 45-minutters livesession.

Kom og vær med og udnyt ekspertisen, når vi dykker dybt ned i vores fag med hjælp fra såvel LAPP som brancheeksperter. Du kan selv være en aktiv del af webinaret ved at interagere med os live!

“Digital transformation: Process efficiency through e-services”

Dato: 25. maj 2022 kl 11.00 (CET)
Talere: Manuel Richter, Global Business Owner Marketplace & e-Procurement Platforms, LAPP

Digital forandring viser, hvor lille forskellen kan være mellem forbedring og forringelse. Alt for ofte ønsker virksomheder at være mere digitale, end de kan, eller behøver at være.

I webinaret viser Manuel Richter, hvordan kunder finder deres tilpassede produkter digitalt ved hjælp af intelligente konfiguratorer, og hvordan LAPP dykker ned i kundernes individuelle infrastruktur ved hjælp af EDI og e-handel for effektivt at illustrere forskellige bestillingsprocesser. Endelig viser han også, hvornår det er værd at se på analoge løsninger.

Du er velkommen med din tilmelding! Læs mere og tilmeld dig her

LÆS også: LAPP – Halogenfri enkeltleder for sikker tilslutning i fugtige rum
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.