LINAK – Click-on fødder – Klik, og du er klar

Bedst som du gik og troede, at vores bordstel ikke kunne blive enklere eller hurtigere at samle, har vi gjort det endnu nemmere med et kliksystem til bordfødder, der danner en sikker og fast ramme for dit nye højdejusterbare kontorbord.

Klik! Det er den hurtigste bevægelse, du kan lave

Forskere har for nylig opdaget, at det at knipse med fingrene er den hurtigste bevægelse, et menneske kan foretage – 20 gange hurtigere end at blinke med øjet. Og selv om vi ikke hævder at have sat nye fartrekorder – så er det cirka lige så kort tid, det tager at montere vores nye Click-on fødder.

Bedre løsninger, der er med til at forbedre livet

Siden lanceringen af det første komplette elektriske hæve-/sænkesystem til borde i 1998 har designere og ingeniører hos LINAK udviklet bordsystemer for at gøre livet lettere for vores kunder og slutbrugere. Med de nye Click-on fødder er det endnu engang lykkedes os at gøre det bedste endnu bedre med en intuitiv og praktisk monteringsløsning uden brug af værktøj.

Fuldt kompatibel for maksimal designfleksibilitet

Click-on fødderne er kompatible med de runde, rektangulære og kvadratiske benprofiler på de tredelte søjler DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS og DL21 PLUS samt de rektangulære og kvadratiske ben til Desk Frame 2. Fødderne fås i to længder, 710 mm og 560 mm og i tre farver, hvid, grå og sort.

Gør det rigtigt første gang

Click-on fødderne er prikken over i’et på en allerede super effektiv og brugervenlig montering, der passer perfekt til vores nye serie af DL PLUS™ High-speed løftesøjler. De er også ideelle til vores komplette stelløsninger Desk Frame 1 og Desk Frame 2. De eneste skruer, du skal bruge, er dem, der fastgør bordpladen. Resten af stellet samles med et blødt “kick” og et “klik” – og bordet er klar! Den hurtige og nemme måde at montere en sikker og fast ramme på dit nye hæve-/sænkebord.

Lille kontor – hjemmekontor – ethvert kontor

Det nye Click-on-koncept, der er designet med mindre kontorer og hjemmekontorer i tankerne, giver dine kunder en ultra nem måde at fastgøre bordfødderne sikkert på deres nye kontorbord uden brug af værktøj. Ingen bøvl – bare et klik, så er de færdigmonteret.

Vi vil gå så langt som til at sige, at det er næsten umuligt at gøre det forkert – det er faktisk lige så nemt som at knipse med fingrene.

LÆS også: LINAK – Få mere ud af din lineære bevægelse med I/O™ aktuatorer
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger