TAWI – Den komplette guide til lagerordreplukkere

For at levere dit produkt til tiden har du brug for en effektiv proces til at plukke ordrer og udstyr hvilket gør ordreplukning hurtig og ubesværet.

Hvad er en lagerordreplukker?

En lagerordreplukker er et stykke udstyr, der bruges til at plukke og levere varer, der er nødvendige for en ordre fra lager. Hvis din virksomhed opfylder ordrer, bør du implementere en lagerordreplukstrategi, der fremmer hastighed, nøjagtighed og sikkerhed. Ved at strømline ordreplukning på dit lager kan du:

  • Forbedre ordregennemførelsestider for dine kunder
  • Reducer klager over defekte eller beskadigede varer
  • Forbedre ergonomien for dit lagerpersonale
  • Spar tid og penge ved at vælge flere ordrer på kortere tid

I modsætning til traditionelle lagerordreplukkere aflaster TAWIs ordreplukker lageret arbejdere fra manuelle løft. Vakuumløfteren gør løft hurtigt og ubesværet, hvilket sparer værdifuld styrke og tid. Med ordreplukkeren kan én lagermedarbejder plukke ordrer gennem hele 8-timers vagt uden belastning af arme, skuldre eller ryg.

Gode ideer til lageropdeling

Hvorfor bruge en vakuumordrevælger?

Vakuumløftere muliggør ubesværet løft ved plukning af ordrer. Den unikke fordel ved TAWIs ordreplukker er, at den er en fritstående enhed, der let kan monteres på enhver gaffeltruck eller palleløfter. Med andre ord vil du ikke være afhængig af én specifik gaffeltruckenhed. I stedet kan TAWI Mobile Order Picker afhentes af enhver gaffeltruck, bruges til at plukke en eller flere ordrer og derefter overtages af en anden gaffeltruck eller palleløfter. TAWIs ordreplukker er et mobilt vakuumløftesystem, der muliggør ubesværet og ergonomisk håndtering af alle typer gods. Operatøren kan nemt plukke kasser af varierende størrelse og form, poser eller andre emballerede varer med minimal fysisk indsats.

Faktisk vil ordrevælgeren ofte sætte én person i stand til at udføre det, der normalt er et 2-mands job. Ordreplukkerens vakuumenhed gør det muligt for enhver at løfte store og tunge varer, som de ikke ville være i stand til at løfte manuelt.

LÆS også: TAWI – Forøg produktiviteten på arbejdspladsen med (smart) løfteudstyr
TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger