Sommeråbent hos Gravlund Industrigummi

Sommeren har ramt Danmark, men det stopper ikke gummiproduktionen hos Gravlund Industrigummi

Der er stor efterspørgsel på gummiemner fra mange brancher i øjeblikket, og derfor har Gravlund prioriteret at holde produktionen i høje omdrejninger hen over sommerferieperioden.

– Vi har travlt på fabrikken, og for at holde vores normale serviceniveau har vi planlagt efter at kunne holde produktionen kørende mens vores medarbejdere får afholdt deres velfortjente sommerferie, fortæller Mads Gravlund.

Sæt derfor ikke projekterne på pause på grund af sommerferie; ring til Gravlund på 70 88 46 46 eller send en mail på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.

Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

Opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    

LÆS også: Gravlund støber silikone i alle RAL-farver
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.