Gravlund vinder ordre til stor tysk grossist

Den store fleksibilitet og hurtige leveringstid har resulteret i en ny, stor ordre til Gravlund Industrigummi.

En tysk grossist henvendte sig tidligere på året med forespørgsel på en særlig gummigennemføring. Efter at have stiftet bekendtskab med den danske gummiproducent kunne indehaver Mads Gravlund tage imod en ordre af mærkbar størrelse.

– Vores fleksibilitet og hurtige leveringstid var noget som blev tillagt stor betydning hos den tyske virksomhed, og da vi samtidig var absolut konkurrencedygtige på prisen på både støbeform såvel som de støbte gummiemner, stod kunden klar med en pæn ordre til os, fortæller Mads Gravlund.

De første emner har allerede forladt produktionen i Ballerup, og står kundens tilbagemelding til troende, er der flere ordrer på vej fra udlandet.

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne med industrigummi udviklet og produceret i Danmark,er du velkommen til at kontakte vores tekniske team, som står parat til at rådgive din virksomhed.

Kontakt os på 70 89 69 59, send en email til info@gravlund eller se mere på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
LÆS også: Gravlund Industrigummi – Prototypeudvikling af emner i teknisk gummi
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.