Gravlund sikrer højeste kreditrating for 9. år i træk

Med den niende AAA-rating i træk er den danske gummiproducent forsat en robust og troværdig leverandør.

Det har altid været en prioritet for Gravlund Industrigummi at have en høj likviditet. En høj likviditet betyder, at virksomheden er robust og pålidelig, ikke mindst i perioder med høj inflation og usikkerhed i markedet. Med en sund økonomi kan kunder uden frygt placere deres ordrer hos virksomheden i forvisning om at der vil blive produceret og leveret som aftalt. Også på lang sigt.

Kun 4014 virksomheder er i 2022 blevet tildelt Bisnodes sølvdiplom for højeste kreditværdighed i 5-9 år, og det er noget som vækker stolthed i hele virksomheden.

Gravlund Industrigummi støber og udvikler tekniske gummiløsninger i samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder alt fra enkle pakninger til komplicerede tekniske løsninger og i alle seriestørrelser. Læs meget mere om Gravlund Industrigummi og vores løsninger på www.gravlund.dk.

Vi åbner gerne dørene for en rundvisning på vores virksomhed og en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Kontakt os på 4466 9830 eller på info@gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret
LÆS også: Gummipropper i alle gummityper og farver
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.