I-WOOD DENMARK® – Meget mere end smukke akustikpaneler

STORE AMBITIONER OM AT BLIVE FORETRUKKEN PROJEKTPARTNER

Handler du med I-Wood Denmark®, kan du forvente meget mere end blot et produkt. Den vestjyske virksomhed har flere års erfaring, indsigt og viden i at arbejde med projekter i byggebranchen. Udover deres erfaring og faglige kunnen, ligger I-Wood Denmark® også en ære i at hjælpe kunderne helt i mål med deres projekter.

HØJ INVOLVERING OG FAGLIG VIDEN ER NØGLEN

I-Wood Denmark® ønsker ikke blot at være panel-leverandør, men en leverandør som leverer komplette løsninger. Det formår virksomheden at gøre ved i høj grad at involvere sig og være tæt på kunderne.

Alt afhængig af kundens behov hjælper I-Wood Denmark® med rådgivning og sparring i alt fra brandsikkerhed til akustik, design og indretning:

– Der er store krav til bl.a. brandsikkerhed og akustik i dansk byggeri, og her har vi en stor aktie i at hjælpe kunden i mål, bl.a. ved at tale med de pågældende rådgivere. Vi kender vores produkter, og vi ved af erfaring, hvordan vi kommer i mål med både væg- og loftoverflader, fortæller Mikkel Galsgaard, CTO hos I-Wood Denmark®.

I-wood - Akustikpaneler af træ

Henning Mortensen Domicil, Silkeborg

RÅDGIVNING MEDVIRKENDE TIL PERFEKT RESULTAT

For nylig brugte totalentreprenøren Wils ifm. opførsel af Henning Mortensen domicil og renovering af Arrivas hovedkontor I-Wood Denmark® som projektpartner. I-Wood Denmark® hjalp med rådgivning inden for områder som brandsikkerhed, indretning og tilbehør.

Projektchef for entrepriseafdelingen hos Wils, Patrick Spandet fortæller, at han er glad for, at han fik anbefalet I-Wood Denmark®, da deres æstetisk flotte paneler var med til at sætte prikken over i’et på projekterne:

– Vi har oplevet I-Wood Denmark® som en rigtig god projektpartner. De involverer sig og yder god service. De er hands-on og ikke bange for at tage ansvar og eksekvere, når det gælder. De kommer ud og hjælper – eksempelvis med opmåling for at sikre så lidt spild som muligt. Og så er deres produkter uden tvivl nogle af de bedste i markedet – og her snakker vi både pris, kvalitet og det visuelle udtryk.

I-Wood - Detaljegrad i særklasse

Villaer, Ry

DETALJEGRAD I SÆRKLASSE

I-Wood Denmark® tilbyder udover akustikpaneler en lang række produkter, der komplimenterer panelerne. Mikkel Galsgaard, CTO hos I-Wood Denmark® fortæller:

– Vi har tilbehør såsom inddækninger, afslutningslister samt tilbehør til spot og ventilation. Mange gange er det nemlig den sidste detalje, som er med til at skabe prikken over i’et.

Netop detaljerne var afgørende for projektleder og arkitekt, Jan Vinther Fritsdal, der valgte I-Wood Denmark® ifm. et byggeprojekt med tre sammenhængende villaer i Ry:

– Jeg valgte I-Wood Denmark® af tre årsager. Den første var, at de som nogle af de få kunne overholde brandkravene til byggeriet. Den anden var det æstetiske enkelte udtryk med de geniale fingersamlinger, hvor panelerne monteres i løbende forbandt. Der er nærmest intet spild, og panelerne er nemme at sætte op, fortæller Jan og fortsætter:

– Den sidste årsag handler om at kunne integrere belysning i panelerne, hvor skjulte LED bånd mellem listerne i samme farve skaber en elegant effektbelysning op mod egetræspanelerne på væggene. Derudover har vi haft maksimal fleksibilitet iht. placering af lysskinner, typen af spots og individuelle ønsker til belysningen af de enkelte rum.

Læs mere her

LÆS også: Eksklusivt lejlighedsprojekt vælger lofter fra I-Wood Denmark igen
I-Wood ApS – Akustikløsninger's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *