Bjørn Thorsen – Kommende BYK-Gardner webinarer

BYK-Gardner tilbyder månedlige WEB-seminarer omhandlende det grundlæggende i farve- og glansmåling og hvorledes man tester fysiske egenskaber af maling og belægninger fra våd til tør. Hver måned bliver forskellige emner om forskellige instrumenter introduceret af BYK-Gardner team af eksperter.

Med over 10 succesrige webinarer, der allerede er afholdt i løbet af 2022, inviterer vi dig til at deltage i de sidste to spændende WEB-seminarer, der er planlagt til at finde sted i november og december. Nedenfor er tilmeldingssider for hver af dem.

Farvemåling & beregning af farvestabilitet

Spektrofotometeret spectro2guide repræsenterer det næste trin i udviklingen af farvemåling. Ligesom sin forgænger måles farve og 60° glans samtidigt. Helt nyt er kvantificeringen af fluorescens ved at måle med et fluorimeter!

Kombinationen af et spektrofotometer samt et fluorimeter åbner helt nye perspektiver til at kontrollere farvekvaliteten og garantere farvestabilitet over år – objektive måleresultater nu og i fremtiden!

Dagsorden for dette webinar er:

  • Hvordan måler man farve og glans, og hvad er samspillet mellem de to?
  • Hvad skal der til for at kunne bruge digitale standarder?
  • Hvad er fluorescens, og hvordan kan det måles med spectro2guide?
  • Kvantificering af fluorescerende lys og forudsigelse af nuance ændringer med de nye indekser DFl og DE nul.

Dette WEBseminar finder sted onsdag den 23. november 2022 kl. 15:00 CET. For at tilmelde dig dette webinar, følg dette link.

Effektfarver – hvad ser du, og hvordan matcher det dine farveresultater?

Visuel udendørs farveopfattelse påvirkes af varierende miljøforhold. Det er kendt, at solpositionen er afhængig af den geografiske placering og varierer fra dag til dag og årstid til årstid. Derudover påvirker højden af en observatør, afstanden til et køretøj og monteringspositionen af tilbehørsdele synsvinklen. Mange parametre skal specificeres, når man sammenligner med instrumentelle resultater.

Dagsorden for dette webinar er:

  • Hvilke faktorer har indflydelse på visuel evaluering af effektfinish?
  • Hvordan defineres de i internationale standarder?
  • Hvad bruges til at vurdere lethed, farveflop og gnistre?
  • Hvilke faktorer har indflydelse på udendørs evaluering af køretøjer?
  • Hvordan kan forskellige lys- og betragtningsvinkler simuleres?

Dette WEB-seminar finder sted onsdag den 7. december 2022 kl. 15:00 CET. For at tilmelde dig dette webinar, følg dette link.

Bjørn Thorsen & BYK-Gardner samarbejde

Bjørn Thorsen A/S er officiel distributør af BYK-Gardner instrumenter i Danmark, Sverige, Norge og Island. For at se udvalget af instrumenter, vi tilbyder (på dansk, svensk eller engelsk), gå til vores Instrument-side. For flere detaljer eller bestilling af produkter, kontakt Principal Manager, Peter Tikjøb, hvis kontaktoplysninger er tilgængelige nederste på instrumentsiden.

For at holde dig opdateret om seneste nyheder fra BYK-Gardner, tilmeld dig deres nyhedsbrev.

LÆS også: Bjørn Thorsen – Orange peel måler til små dele
Bjørn Thorsen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.