Gravlund Industrigummi – Gummimembran-kontakt sikrer stødfri døråbning i toget

En kombination af gummi, rustfrit stål og kobber sikrer en langtidsholdbar og sikker trykknap på togvognene.

Det lyder så simpelt, men når man designer en knap, som skal fungere under alle tænkelige vejrforhold uden at gå på komprimis med brugernes sikkerhed, kræver det en gennemtænkt løsning. Det var også tilfældet, da Gravlund Industrigummi fik til opgave at lave en elektrisk trykknapmembran til togvogne.

Løsningen er også simpel – omend det krævede kreativ tænkning at nå dertil. Det færdige produkt består af tre materialer: Gummimembranen støbes i en ikke-ledende gummicompound, hvor der på udvendig side bliver indstøbt en knap af rustfrit stål – og kobber på indvendig side til at aktivere kontakten.

Andre nyheder fra Gravlund

Opgaver som denne er ikke hverdag, men de er med til at holde gummieksperterne hos Gravlund skarpe og motiverede. Kunden var da også tilfreds med løsningsforslaget og kvitterede med en ordre til den danske gummifabrik.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
LÆS også: Gravlund Industrigummi – Gummi sikrer det stærke løft
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.