TAWI – Letvægtsvogn giver effektive løft og nem flytning af forskellige varer

TAWI introducerer en ny løsning til nem og effektiv håndtering af varer i små rum. Ideel til brug i detailbutikker, værksteder, arkiver eller varehuse.

Har du brug for at kunne løfte og flytte på trange steder?

Med et kompakt og let design er TAWIs nye letvægtsvogn en ideel løsning til håndtering af gods på trange områder eller smalle gange. Vognen er lige under 60 cm bred så at du kan køre gennem selv den smalleste gang eller passage. Det er en let konstruktion (den vejer kun 35 kg!). Det smarte design gør vognen meget nem at manøvrere rundt i snævre hjørner. Letvægtsløftevognen er et godt supplement til vores øvrige udvalg af løftevogne.

Smart håndtering

Godset placeres på vognens platform som kan håndtere en lang række varer. Platformen placeres herefter i samme højde som reolen hvorefter at varerne kan glide over fra platformen til reolen (eller omvendt). Vognen fungere godt som en hjælp på påfyldning af varer i en detailbutik eller flytte varer rundt på et lille lager eller i et lagerrum. Platformen bevæger sig med 125 mm/s (det er virkelig hurtigt!).

Selv i et rodet værksted eller travlt storkøkken kommer den kompakte vogn ikke i vejen for dig. Medarbejderne bruger vognen til at hente varer fra hylden og flytte dem til deres arbejdsstation. Her kan de nemt skubbe dem over på en bordplade eller endda arbejde med varerne placeret på vognen. Vognenes hjulene kan låses og giver dig mulighed for sikkert at bruge platformen som en ekstra arbejdsplads.

  • Letvægts- og kompakt design
  • Høj grad af mobilitet – nem at bruge
  • Højhastighedsstigning
  • Ideel til smalle gange i butikker, lagre osv.
  • Løft og flyt en række forskellige kasser, kasser og andre varer
  • Hurtig levering – leveret i flad pakke

Økonomisk kvalitet TAWIs letvægtsvogn bygger på mange års erfaring med at designe mere komplekse, professionelle løftevogne. Denne lette babysøster til TAWI’s PRO-modeller er af førsteklasses kvalitet. Det er omkostningseffektiv kvalitet – en mindre investering, som du kan stole på i mange år fremover. Læs mere om vores letvægtsløftevogn her samt vores øvrige udvalg af løftevogne til brug i alle industrier.

LÆS også: TAWI – billig løftevogn
TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger