Gravlund – Stærke gummiløsninger får togbranchen på skinner

Vigtigt jubilæum understreger Gravlunds soliditet

Gravlund Industrigummi har mere end 20 års erfaring med gummikomponenter til togindustrien.

Gummimaterialet er bredt anvendt i transportbranchen; ikke mindst på jernbanerne. Både i togene såvel som i selve jernbanenettet spiller gummikomponenter en vigtig rolle, og derfor stilles der høje krav til kvaliteten af produkterne.

For at producere emner til brug i togbranchen kræves der særligt certificerede gummityper, der lever op til industrielle standarder for røgudvikling og brandsikkerhed. Disse materialer har Gravlund Industrigummi adgang til gennem stærke relationer til europæiske gummileverandører. Derudover er den danske gummifabrik også Trans Q-certificeret og er dermed godkendt som leverandør af jernbanekomponenter.

Gennem mere end 20 år har Gravlund Industrigummi været leverandør og sparringspartner til danske og internationale kunder i togbranchen, og fælles for størstedelen af ordrerne har været kundernes behov for en medspiller, der med know-how og erfaringer har kunnet hjælpe til at opnå besparinger og forbedringer ved hjælp af gummiløsninger af høj kvalitet.

Skal udviklingen og produktionen af dit næste gummiemne også køre på skinner? Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
LÆS også: Gravlund – Fokus på de helt små detaljer
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger