I-WOOD DENMARK® halverer monteringstiden med patenteret 5G låseteknologi

I et unikt samarbejde har svenske Välinge Innovation og I-Wood Denmark® skabt markedets mest intelligente loft- og vægpanel. Som de eneste i verden tilbyder de nu loftpaneler med kliksystemet I-Lock® udviklet på baggrund af den globalt anerkendte 5G låseteknologi fra Välinge Innovation.

I-Lock® er et intelligent kliksystem i Pro+ loftpaneler fra I-Wood Denmark®. Når fingersamlingerne skubbes sammen, klikker plastikclipsene på plads og låser både vertikalt og horisontalt. Hurtigt, nemt og stærkt! Funktionaliteten med fastlåste samlinger kendes blandt andet fra klikgulve, men er helt nyt for loft- og vægpaneler af denne type:

– Vi er stolte af at kunne præsentere en verdensnyhed, som både kommer håndværkere og slutbrugere til gode. Med I-Lock® er det nu muligt at halvere monteringstiden af loft- og vægpaneler. Samtidig skabes en ensartet, fastlåst og perfekt finish – hver gang, fortæller CEO og partner i I-Wood Denmark® Casper Krogh Olesen.

Hertil bekræfter samarbejdspartner Johan Hallin fra Välinge Innovation rosende den mærkbare forskel i monteringen af akustikpaneler fra I-Wood Denmark®:

– I-Wood Denmark® har et fantastisk og ikke mindst gennemtænkt produkt. Med tilføjelsen af vores patenterede 5G låseteknologi tilbydes markedet nu et intelligent loft- og vægpanel med en nem og holdbar installation.

I-Lock® offentliggøres på messen Byggeri’23 i Messe C, Fredericia d. 21.-24 marts. Besøg os på stand A-1508.

Intelligente løsninger skabt af håndværkere til håndværkere

I-Wood Denmark® designer og producerer akustiske træpaneler til både vægge og lofter. Produkterne er skabt af håndværkere til håndværkere med intelligente løsninger fra design og produktion til montering. Når du vælger I-Wood Denmark®, vælger du kvalitet, nøjagtighed og den nemmeste montering i branchen:

– Vores mission er at skabe produkter, der er tænkt mere intelligent, og det er samarbejdet med Välinge Innovation et udtryk for. Vi tænker ikke kun på det, øjet ser, når produktet er monteret. Vi tænker også på vejen dertil – arkitekten, håndværkeren og lønkronen – hvordan er det at arbejde med, og hvad det reelt koster, når det er monteret, forklarer Casper Krogh Olesen og tilføjer:

– I udviklingsprojekter er det vigtigt for os at tænke intelligent. Når vi sidder med arkitekten, udvikles der naturligvis for øjet. Det skal se smukt ud og være funktionelt. Men med flere tømrere og snedkere på holdet er det også vigtigt for os at tænke monteringen ind. Hvordan er det at montere, og hvor lang tid må det tage? Lønkronen er en tung post i byggeriet i dag, og kan vi bidrage til at holde den nede på et minimum, så skal vi det.

Mere nyt fra I-Wood

Vækstsucces i både Danmark og udland

I-Wood Denmark® har i løbet af få år oplevet stor succes hos både håndværkere, private og offentlige virksomheder. De har fingeren på pulsen og producerer i dag akustikpaneler til både danske og internationale forhandlere:

– Vi har oplevet kraftig vækst i de seneste år. Derfor har vi udvidet fra 800 m2 til nu 7.500 m2 med både produktion, kontor og showroom samlet. Samtidig har vi udvidet vores produktion med flere CNC-linjer samt robotteknologi og senest opdateret med en fuldautomatisk linje, som har syvdoblet vores kapacitet, lyder det fra Casper Krogh Olesen, som desuden understreger vigtigheden i udvikling af intelligente løsninger som kernen i virksomhedens væksteventyr.

Læs mere på: www.i-wood.dk

FÅ MERE INSPIRATION:

I-Wood projekter
I-Wood erhverv
I-Wood produkter

LÆS også: Mød I-Wood på BYGGERI’23
I-Wood ApS – Akustikløsninger's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger