HIN ønsker Glædelig Jul!

HIN ønsker Glædelig Jul!

Julen nærmer sig, hvilket betyder, at det er den sidste mulighed for at deltage i HINs Adventskonkurrence.

Kære kunder, leverandører og samarbejdspartnere, Endnu et år er ved at gå på hæld, og vi vil gerne sige tak for samarbejdet i 2023. 🙏 Vi har haft fornøjelsen af at møde mange af jer ved messer, besøg på jeres lokationer eller her i HIN huset. Vi værdsætter de langvarige og loyale relationer, vi har opbygget med mange af jer, og ser frem til at fortsætte dette partnerskab i 2024 og de kommende år. 🤝

I de seneste måneder har I måske bemærket, at vi har udvidet vores medarbejderstab betydeligt med kompetente nye kolleger. De er allerede på farten, besøger kunder i hele landet, mens andre er klar til at assistere jer via telefon og e-mail. De nye kollegaer på HIN holdet er blevet ansat med det formål at forbedre vores kundeservice, så I aldrig føler, at det er besværligt at komme i kontakt med os. 📞📧

Vi stræber også fortsat efter at være jeres foretrukne kilde til ekspertise, når det kommer til investeringer i nye teknologier, processer og produkter inden for Instrumentering, Loddeprocesser, Cable Management, ESD, Arbejdspladsindretning, Personligt udstyr, L-AUS og Maskiner.

På vegne af hele teamet her hos HIN A/S vil vi gerne ønske jer en glædelig jul 🎄 og et godt nytår 🎉

Vi holder lukket mellem jul og nytår – se mere her

Husk du stadig kan deltage i vores Adventskonkurrence på Nyhedsbrev (hin.dk)

LÆS også: HIN – Du kan stadig nå at vinde!
HIN A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger