7 Fordele ved at bruge en løftevogn til håndtering af tungt gods

Løftevogne fra TAWI

7 Fordele ved at bruge en løftevogn til håndtering af tungt gods

Løftevogne findes i mange forskellige størrelser og typer og kan tilpasses til at transportere stort set alt. I produktions- og lagerfaciliteter er den mobile batteridrevne løftevogn et særligt anvendeligt hjælpemiddel, da den kan flyttes rundt af alle og ikke optager meget plads. En løftevogn fra TAWI er designet i et enkelt og brugervenligt design. Ved at bruge en løftevogn til at løfte tunge ting og ubesværet transportere dem, elimineres mange af de farligste risici forbundet med manuel håndtering. Vi har samlet et kort overblik over nogle af fordelene ved løftevogne i de mest almindelige anvendelsesområder.

1 Reducerer træthed og forbedrer ergonomien

Manuel håndtering er ikke kun udmattende og reducerer kortsigtet produktivitet; det er også en almindelig årsag til alvorlige arbejdsskader på grund af dårlig ergonomi. Med omkring 28 hændelser pr. 10.000 fuldtidsansatte om året og 12 tabte dage i gennemsnit skiller overanstrengelse og kropslige reaktioner sig ud som hovedårsagen til tabte arbejdsdage i undersøgelser foretaget i USA. En elektrisk løftevogn reducerer effektivt de krævende elementer ved løft fra ligningen, hvilket muliggør et mere ergonomisk arbejdsmiljø og til gengæld forbedrer medarbejdernes sundhed og produktivitet.

2. Velegnet til mange typer belastninger

  Ved at supplere din elektriske løftevogn med det rigtige værktøj kan den tilpasses til ergonomisk løft af kasser, tromler, ruller, kasser og mange andre almindelige laster. TAWIs løftevogne er også i stand til at rotere, dreje og vippe gods for øget fleksibilitet ved transport og løft af tunge ting, der vejer op til 250 kg.

  3. Reducerer risikoen for ulykker

  Ligesom forbedret ergonomi vil føre til positive langsigtede helbredseffekter, mindskes risikoen for akutte skader som følge af ulykker også ved at bruge løftevogne og løfteudstyr. Brugen af specialiserede og mere sikre værktøjer til sikkert at løfte og transportere varer er en af de mest effektive måder at mindske arbejdsulykker.

  4. Beskytter transporteret gods

  Manuel håndtering medfører ofte skader på godset, der løftes og transporteres, hvilket er både besværligt og dyrt. En løftevogn vil sikkert løfte og holde på tunge og besværlige materialer og dermed undgå procedurer, der ellers risikerer at beskadige materialer.

  5. Forbedret produktivitet

  Fra arbejdsgiverens synspunkt plejer løftevogne at være ret gode investeringer. Alene eller i kombination med andet udstyr vil de reducere cyklustider og øge produktiviteten i næsten ethvert lager- eller produktionsmiljø.

  6. Hygiejniske fordele

  Løftevogne kan også tilpasses til sikker materialehåndtering i faciliteter med strenge sanitære krav, såsom i fødevare-, kemiske eller farmaceutiske industrier. TAWIs løftevogne i rustfrit stål er bygget sådan, at de er lette at rengøre og kan endda vaskes ned med højtryk.

  7. Fremragende manøvredygtighed og fleksibilitet

  Sammenlignet med gaffeltrucks i fuld størrelse gør det kompakte og lette design en løftevogn perfekt til materialehåndtering i områder, hvor pladsen er begrænset, og materialer kan være svære at nå. Derudover fylder en løftevogn meget lidt, når den ikke er i brug.

  Mobile løftevogne er ideelle til at forbedre ergonomien og effektiviteten i situationer, hvor fleksibilitet er afgørende. Den modulære konstruktion gør TAWIs løftevogne særligt fleksible, da de kan monteres med et bredt udvalg af værktøjer, der gør det muligt for operatøren at løfte, sænke, dreje, vippe, rotere og flytte gods med lille eller ingen indsats. Deres lette betjening betyder, at alle kan bruge dem, hvilket også muliggør fleksibilitet i arbejdsstyrken.

  Overvejer I at implementere løftevogne hos jer? Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak. Book et møde: Tlf.: 8617 2266 – mail: la.dk.sales@piab.com

  LÆS også: Styrk pluknings- og pakningsarbejdet med semi-automatiske løsninger
  TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Cookie-indstillinger