Alvibra – Din specialist i vibrationsteknologi

Hos Alvibra betragter vi typisk fødevarebranchen som enten TØRRE FØDEVARER – eller andre FØDEVARER, som er enten friske, nedkølede, frosne eller yderligere forarbejdede.

Alvibras transport-, doserings- og sigteløsninger til fødevarer dækker et bredt udvalg inden for fødevareindustrien, herunder friske råvarer, kød, fisk og skaldyr, frosne fødevarer og osteprodukter. Vores vibrationsteknologi er designet til at håndtere sarte produkter, såsom marineret kød, skaldyr, frugt og bær herunder med fjernelse af stilke. Alvibra prioriterer fødevaresikkerhed og hygiejne højt ved at opfylde krav til rengøring og følge generelle sporbarhedsstandarder – vi er fx certificeret af Fødevarestyrelsen til at levere udstyr, der overholder EU-forordning 1935/2004.

Dette segment dækker en lang række vibrations/doserings- og transportapplikationer til alle typer friske, videreforarbejdede eller frosne fødevarer, som generelt er designet til daglig rengøring. Størstedelen af vores sigtelødninger i dette segment bruges til at fjerne saltlage, kødsaft, marinaderester eller vand fra friske eller forarbejdede fødevarer, før de går videre til den næste proces i produktionslinjen.

Læs meget mere på vores hjemmeside, som du finder her

LÆS også: Alvibra – Alvibra er en innovativ og kundeorienteret leverandør af forskellige maskiner og løsninger
Alvibra A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger