DELTA

Om DELTA

Hvordan vi gør teknologien rentabel

DELTA er en virksomhed der hjælper dig med at få avanceret teknologi til at fungere nøjagtig som planlagt og til at markedsføre den hurtigt og effektivt. Det er os, du skal kontakte for at få komplekse teknologiske udfordringer behandlet effektivt – og inden for et overskueligt budget.

Vores succes kommer fra vores know-how med at hjælpe andre virksomheder til succes.
 
Total åbenhed
 
Teknologi tjener kun penge, når tingene virker.

Derfor hjælper vi dig med at udvikle nye løsninger, teste prototyper, finjustere eksisterende teknologier og takle vanskelige, uforudsete problemer.
 
Killer know-how
 
DELTA består af særskilte enheder, som er specialiseret inden for elektronik, mikroelektronik, lys, optik, akustik, vibrationer og sensorer. Vi kombinerer uovertruffen ekspertise inden for hvert område med førsteklasses tværfaglige teams.

I hvert af disse områder er vi et af de mest velanskrevne udviklings- og testcentre, du kan finde. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at bane vejen for certificeret overholdelse af væsentlige nationale og internationale krav, med fuld opfølgning når det ønskes.
 
DELTA nu både i Aarhus og Sønderborg
 
DELTA er midt i en betydelig udvidelse af kompetencer og kapacitet i Danmark.
 
Vi har oprettet en ny base i det hastigt voksende teknologiområde i Aarhus.
 
Den 1. april kommer turen så til Sønderborg, hvor Center for Softwareinnovation (CSI) bliver en del af DELTA.
 
CSI, der har til huse i Sønderborg, har siden 2003 eksisteret som en erhvervsdrivende fond og en del af den Jysk-fynske IT-satsning.

læs mere på www.delta.dk