LCD-skærme

LCD-skærme: Den moderne skærmteknologi

LCD-skærme, eller Liquid Crystal Display-skærme, er en type fladskærmsteknologi, der bruger flydende krystaller til at generere billeder. LCD-skærme er udbredt og findes i alt fra tv’er og computere til smartphones og digitale skilte.

En LCD-skærm, forkortelse for Liquid Crystal Display, er almindelige i moderne teknologi. Disse skærme anvender flydende krystaller til at skabe billeder. En af fordelene ved disse skærme er deres slanke design. De er tyndere og lettere end ældre skærmteknologier. Desuden er LCD skærmene energieffektive, hvilket reducerer strømforbruget og bidrager til miljøvenlighed.

Leverandører af LCD-skærme:

Recab Danmark

Hassellunden 14
2765 Smørum
Tlf.: +45 70 300 310
E-mail: sales@recab.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

S-CONNECT ApS

Voldbjergvej 12A, ST
8240 Risskov
Tlf: 86 99 79 96
Mail: info@s-connect.dk

www.s-connect.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sensor ECS Danmark A/S

Priorparken 355, 3.sal
2605 Brøndby
Tlf.: 43 75 44 80

www.sensorecs.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

TL Technology ApS

Volkmøllevej 17, Assentoft
8960 Randers SØ
Tlf.: 28 11 47 79
E-mail: tl@tltech.dk

www.tltech.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om LCD:

Farvegengivelsen på LCD er generelt god, hvilket giver levende og realistiske billeder. Et andet positivt aspekt ved LCD er deres lave stråling, hvilket gør dem sikrere for øjnene. LCD-teknologien tillader også bredere synsvinkler, hvilket betyder, at billeder kan ses tydeligt fra forskellige vinkler.

Når det kommer til kontrast, har LCD typisk en høj kontrastforhold, hvilket sikrer skarpere og mere detaljerede billeder. Mange moderne LCD-skærme er også udstyret med baggrundsbelysning i form af LED'er, hvilket forbedrer billedkvaliteten yderligere. Selvom LCD-skærme har mange fordele, er deres største ulempe tendensen til at have begrænset farvetydybde i forhold til andre skærmteknologier.

Samlet set er LCD skærmen en vigtig og uundværlig teknologi i dagens moderne verden, der tilbyder slanke design, energieffektivitet og høj billedkvalitet.

LCD-teknologien har revolutioneret både forbrugerelektronik og industriel anvendelse. Fra smartphones til tv-skærme og medicinsk udstyr bruger en bred vifte af enheder skærme. Denne teknologi tillader også skærmene at være mere skræddersyede i form og størrelse, hvilket gør dem velegnede til en række forskellige applikationer.

Desuden er LCD mere robuste og mindre tilbøjelige til at briste eller beskadiges sammenlignet med ældre skærmteknologier. Med fortsat innovation forventes disse skærme at forblive en central del af vores dagligdag og teknologiske landskab i mange år fremover.


Hårdføre touch skærme fra Sensor ECS




ARC serien fra Avalue består af en række hårdføre touch skærme i et stort udvalg af størrelser og med gode tilpasningsmuligheder til netop jeres behov. De er med IP65 certificering på frontpanelet og kan modstå ekstreme temperaturer.

  • Størrelser mellem 10.1" og 21.5". 4:3 ratio og 16:9 ratio tilgængeligt
  • To-vejs WI-FI 6 Interaktivt Modul 
  • Inputs blandt andet D-sub (VGA), HDMI og Display Port
  • Flere skærm muligheder: anti-refleksiv, anti-fingeraftryk, anti-UV m.m. Brug i fx våde miljøer eller med handsker

De industrielle enheder er fx ideelle til fabrikker, men også til brug i kiosker, billetautomater, vending automater m.m.

Se mere info, specifikationer m.m.



Cookie-indstillinger