Om AOT/priser

Skal du også findes på Danmarks største tekniske markedsplads med dine produkter og ydelser??

Pr. 1. januar 2023 har vi godt 2000 daglige brugere, 13511 Nyhedsbrevmodtagere og 3420 LinkedIn følgere

Se vores Brochure og Mediakit herSee English version here

Du kan i dette elektroniske hæfte nemt og hurtigt skabe en effektiv og fyldestgørende markedsføring af din virksomhed, dine produkter og serviceydelser over for din målgruppe

 


Optagelsesmuligheder og priser (Alle priser gælder for 12 mdr. og er ex. moms):


 


Standard Pakke: Firmanavn, adresse, tlf., link til mail og www, logo og max. 10 produkter/ydelser – Kr. 5.000 – Yderligere 5 produkter/ydelser Kr. 200 pr. stk., herefter kr. 100 pr. stk.


 Bronze Pakke: Som Standard Pakke – samt Banner under ét produkt/ydelse – Kr. 7.500 – Se eksempel her


 Sølv Pakke: Som Bronze Pakke – samt 4 x banner i Nyhedsbrevet – Kr. 15.000 – Se eksempel her


Guld Pakke: Som Sølv Pakke – samt 1 månedlig produktbeskrivelse på Altomteknik.dk (som vi gerne sætter op uden beregning), delt i Nyhedsbrevet og på LinkedIn – Kr. 25.000 – Se eksempel her


Banner profilering:

Sidebanner (b 125 pixel x h 187) på hovedområder som f.eks. Elektronik, Pumper, Hydraulik, Ventiler og lignende – Kr. 15.000,-

Sidebanner (b 125 pixel x h 187) på produkter og ydelser, kr. 6.000,- pr. stk.

Topbanner (b 400 pixel x h 80) på produkter og ydelser, Kr. 8.000,- pr. stk.

Forsidebanner (b 125 pixel x h 250) Kr. 25.000


Agenturer/Varemærker – Oprettelse af Agentur og Varemærke samt kontakt til forhandler, Kr. 30,- ex moms pr. stk.


Nyhedsbrev profilering:

Banner – Kr. 2.000 pr. indrykning


Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Disse artikler vil være markeret med ordet “annonce”

Alle ovennævnte priser er ekskl. moms, inkl. grafisk opsætning og gælder for et år – Årlig kontakt.

Kontakt:
ACR Medie Rådgivning ApS
Gydevang 39 – 41
3450  Allerød
Tel.: 69 66 93 39/50 76 71 72
E-mail: info@altomteknik.dk


ISSN: 2446-0567 Titel: Altomteknik


Baggrund:

Altomteknik.dk er udarbejdet af ACR Medie Rådgivning ApS og har til formål at samle info om alt indenfor den tekniske verden, herunder nyheder, produktinformationer og leverandører mm. Altomteknik.dk bliver løbende opdateret.

Folkene bag, dvs. ACR Medie Rådgivning, kender de tekniske brancher ud og ind og deres behov for målrettet markedsføring. Blandt andet var ACR Medie Rådgivning ansvarlige for salget til Ingeniørens Indkøbsbog, da den var ejet af Teknisk Forlag A/S.


Ansvarsfraskrivelse:

For en sikkerheds skyld har vi dog valgt at tage nedenstående forbehold:

Altomteknik.dk kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlige for de informationer, der findes på siden, uanset om disse informationer mod forventning skulle vise sig at være ukorrekte.

Altomteknik.dk kan således ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes på siden.

Altomteknik.dk kan envidere ikke pålægges ansvar for indholdet på de internetsider, der linkes til.

Enkelte videntekster er genereret af Ai


Pressemeddelelse September 2012

Danmarks nye tekniske hjemmeside

Altomteknik.dk – her finder du svaret!

Folk fra den tekniske verden kan fremover skaffe sig hurtigt overblik over produkter, varemærker, agenturer, produktnyheder, messer med mere på www.altomteknik.dk

Bag hjemmesiden www.altomteknik.dk står ACR Medie Rådgivning ApS, som havde salgsansvaret for den tidligere så populære Ingeniørens Indkøbsbog, da den var ejet af Teknisk Forlag A/S.

Efter lukningen af Ingeniørens Indkøbsbog har vi gennem vores daglige kontakt med ingeniør og teknikverdenen fået flere opfordringer til at “genoplive” Ingeniørens Indkøbsbog, og det gør vi nu i form af www.altomteknik.dk, udtaler den ene partner bag Altomteknik.dk, Henrik Ahlmann fra ACR Medie Rådgivning ApS.

Mange har savnet et samlet overblik over tekniske produkter, ydelser, varemærker og agenturer, teknisk viden, som netop var Ingeniørens Indkøbsbogs stærke side, udtaler Henrik .

Søgninger efter produkter og ydelser i år 2012 foregår helt anderledes end for 10 år siden, hvor indkøbsbogen havde sin storhedstid. I dag står Google for over 90 % af alle søgninger på nettet, hvorfor det ene af hovedformålene bag www.altomteknik.dk er at få en høj rankering hos netop Google.

Partner Morten Løngaard Clausen fortæller; vi har allieret os med en af de dygtigste søgemaskineeksperter i branchen, som netop har sin kompetence i at få hjemmesider højt op på resultatsiderne på søgemaskinerne. Derudover vil siden blive markedsført med Google AdWords, som er en anden af ACR Medie Rådgivnings spids-kompetencer.

Der vil også være mange som vil kunne bruge www.altomteknik.dk i deres daglige arbejde, hvorfor vi har en forventning om, at mange vil have siden som en af deres foretrukne, afslutter Morten.

Pressekontakt for yderligere information:

Morten L. Clausen, mobil 50 76 71 72

Henrik Ahlmann, mobil 50 76 71 73

ACR Medie Rådgivning ApS

Gydevang 39 -41

3450 Allerød

Tlf.: 69 66 93 39

Cookie-indstillinger