Dørlister

Dørlister - Leverandører af dørlister finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end dørlister, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om dørlister:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Døre med flere partier ud i ét
Håndværkerne får mindre bøvl, arkitekterne får mindre karm, og husejerne får mere lys. Alle har taget godt imod Rationels døre med integrerede over- og sidepartier.

Der er sparet lidt på træværket i den seneste produktnyhed fra Rationel. Vinduesproducenten har videreudviklet på flere af sine facadedøre, terrassedøre og pladedøre, der nu fås med integrerede over- og sidepartier. Det betyder, at karmtykkelsen bliver mindre og lysarealet større, når en dør i serierne AURA og Rationel AURAPLUS skal udstyres med en rude foroven eller ved siden af. "Det er noget, som både arkitekter, ingeniører og håndværkere har efterspurgt i vores sortiment," siger Per Thomasen, der arbejder som ekstern sælger hos Rationel.

"Det er rigtig rart, at vi nu kan imødekomme det ønske fra vores kunder." Udover smallere karme og øget lysindfald har de integrerede vinduespartier den fordel, at de sparer håndværkerne for tid og besvær ude på byggepladsen, fortæller Per Thomasen. Tidligere måtte elementerne ikke veje for meget, fordi håndværkerne så døjede med at løfte dem, og derfor var det smart at få en dør med tilhørende vinduesparti leveret som et samlesæt.

Nu har arbejdsmiljøloven skærpet reglerne, og håndværkerne fået hjælpemidler til de tunge løft, og derfor gør det ikke så meget, at et element bliver større og tungere at bakse på plads. "Tværtimod. Nu slipper håndværkerne for det led i processen, der handler om at skrue to elementer forsvarligt sammen ude på en byggeplads, inden det bliver monteret i hullet. Det kan godt være sin sag," siger Per Thomasen. "Ved at levere et integreret element kan vi bedre sikre kvaliteten og dermed også bedre garantere, at alt er i orden. Det har håndværkerne taget rigtig godt imod."

Læs mere om døre med integrerede over- og sidepartier på www.rationel.dk